Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Ο/H thanospl έγραψε:
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H thanospl έγραψε:
οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global ....
Μου είπαν επίσης οτι το τηλέφωνο που έχει το κόκκινο Global Vesrion είναι το 4 και όχι το 4X και ότι τα 4X είναι καινούρια παραλαβή.
Αυτά..
Τους είπα ότι θα το κάνω Root να τρεξω κάποια εφαρμογή οπως η NetworkSignalGuru για να το επιβεβαιώσω και ειπαν κανενα προβλημα.
Τωρα, επειδη ειμαι ασχετος από Android και τον τροπο λειτουργιας τους γενικά (ενώ από PC σκαμπάζω, σε αυτά κολλάω) θα ήθελα καποιον να βοηθήσει να το κανουμε root οπως λέγεται και να τρέξουμε την ανωτέρω εφαρμογή και να δουμε τι γινεται. Που ξέρετε μπορεί και να εχουν δίκιο.....
Κάποιος?
-
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Ο/H thanospl έγραψε:
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H thanospl έγραψε:
οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global ....
Αυτά..
Τους είπα ότι θα το κάνω Root να τρεξω κάποια εφαρμογή οπως η NetworkSignalGuru για να το επιβεβαιώσω και ειπαν κανενα προβλημα.
Τωρα, επειδη ειμαι ασχετος από Android και τον τροπο λειτουργιας τους γενικά (ενώ από PC σκαμπάζω, σε αυτά κολλάω) θα ήθελα καποιον να βοηθήσει να το κανουμε root οπως λέγεται και να τρέξουμε την ανωτέρω εφαρμογή και να δουμε τι γινεται. Που ξέρετε μπορεί και να εχουν δίκιο.....
Κάποιος?
-
Ο/H thanospl έγραψε:
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Ο/H thanospl έγραψε:
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H thanospl έγραψε:
Κάποιος?
-
με τι δικαιολογία να το δωσω πίσω? Δεν θα το πάρουν
Ερώτηση, το τηλέφωνο μπορεί να επανέλει στην αρχική του κατάσταση μετα το unlock??
θ. -
βεβαιως και θα το δώσεις πίσω. Αγόρασες το global και δεν παρέλαβες αυτό.
Κλειδώνεις πάλι με το mi unlock και κάνεις factory reset και είσαι οκ. -
@thanospl και @miltoskartalas παλικάρια όχι παράθεση στην παράθεση, παρακαλώ πολύ να καταλάβετε ότι είναι κουραστικό για όλους εμάς που παρακολουθούμε το forum
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν δεν κατέχεις, κάτσε σε αυτήν, μια χαρά είσαι. Κάποια στιγμή θα σου βγάλει και αναβάθμιση σε MIUI 9!
Κατεβάζω κανονικά? -
αν στην έβγαλε από τον updater σβούρα τη.
-
-
Καλημέρα,δεν υπάρχει τζαμακι για το κινητό που να καλύπτει όλη την οθόνη?
2-3 που βρήκα αφήνουν κενό.
Εννοώ τζαμακι χωρίς αυτά που έχουν πλαίσιο. -
Ο/H derveni έγραψε:
@thanospl και @miltoskartalas παλικάρια όχι παράθεση στην παράθεση, παρακαλώ πολύ να καταλάβετε ότι είναι κουραστικό για όλους εμάς που παρακολουθούμε το forum
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0