[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@tommimetal σε άλλα δυο ίδια με το δικό σου που έχουμε, 160 χαρακ. δεν υπάρχουν. και από προηγούμενες rom."Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυΐας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της!!!!
(albert einstein) -
καλησπρα...
να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το κινητο μου με τις δυο τελευταιες ρομ (7.4.14 και 7.4.27) , στο τουιτερ μου βγαζει μονο μεχρι 10 ειδοποιησεις απο αυτους που εχω βαλει για να ενημερωνομαι και υπαρχουν φορες που δεν μου βγαζει . και στο play store επισης οταν υπαρχει καινουργια ενημερωση για μια εφαρμογη δεν μου βγαζει και εκει ειδοποιηση. τα ιμειλ (χρησιμοποιω 2) ερχοναι κανονικα το ιδιο και στο βαιμπερ , σοφασκορ και κανα 2 αλλες που χρησιμοποω συχνα ειναι οκ. μηπως εχει παρτηρησει κανεις κατι παρομοιο ? να δοκιμασω και με αυτην 7.5.4 ? -
-
-
-
@mv_best και σε μένα βγάζει κανονικά screenshot στο Mi-4c.Εγω έχω άλλο θέμα και το έχω ξαναναφέρει,δεν μου εμφανίζει κάποια wigdet(πχ. του ημερολογίου) αλλά δεν έχω βρει κάποια λύση, και σήμερα ανακάλυψα ακόμα ένα πρόβλημα:ενώ δέχομαι κανονικά email δεν μπορώ να στείλω μέσω τις εφαρμογής του κινητου μου βγάζει συνέχεια "ο λογαριασμός έληξε συνδεθείτε ξανά" και ενώ ξανασυνδέομαι μόλις πάω να στείλω μου βγάζει πάλι το ίδιο.
-
Μία ερώτηση και συγνώμη που είμαι offtopic ένα καλό πρόγραμμα call blocker να μην παίρνουν εταιρίες ξέρετε?
-
-
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Block List του MIUI!
Τηλέφωνο => Παρατεταμένο πάτημα στο Ξ (Τρεις οριζόντιες γραμμές - Softkey κάτω αριστερά) => Λίστα Φραγών. -
Ο/H nikosp έγραψε:
Μία ερώτηση και συγνώμη που είμαι offtopic ένα καλό πρόγραμμα call blocker να μην παίρνουν εταιρίες ξέρετε?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el -
Ευχαριστώ !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες