Διαφήμιση

[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H vayio έγραψε:

@gkalen
      Μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες... Καλύτερα λες να μη το χρησιμοποιώ, ή να το αφήσω μόνιμα στο interactive? Το L speed που κάνει και αυτό διάφορες επεμβάσεις σε cpu, μπαταρία, io, ltnet, το γνωρίζεις?
      Θα το πω!!! Μπορεί να πάρεις την συσκευουλα σου στο χέρι...μην βάζεις τρίτες εφαρμογές πέρα από αυτό που δίνει ο developer ...κάτι ξέρει περισσότερο... Μια στραβή να γίνει τέλος η συσκευή..μ
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Θα το πω!!! Μπορεί να πάρεις την συσκευουλα σου στο χέρι...μην βάζεις τρίτες εφαρμογές πέρα από αυτό που δίνει ο developer ...κάτι ξέρει περισσότερο... Μια στραβή να γίνει τέλος η συσκευή..μ
      Πω πω... με τρόμαξες! Μπορώ να πω κάτι άλλο? :dash:
    • Ο/H vayio έγραψε:

Πω πω... με τρόμαξες! Μπορώ να πω κάτι άλλο? :dash:
      Απλά πρόσεχε τι κάνεις... είναι κρίμα να πάθει κάτι χωρίς επιστροφή...για πες!!!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Να πάθει κάτι ανεπανόρθωτο δεν υπάρχει περίπτωση , απλώς δεν βοηθάει ..
      Το Lspeed είναι οκ , αλλά πάλι δεν θα κερδίσεις κάτι επιπλέον , τα βασικά που έχει το Lspeed υπάρχουν ήδη στις Ρομ με κάποιες παραλλαγές ανάλογα τη συσκευή
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H mv_best έγραψε:

Κοίταξε τι σου λέει στο Ρυθμίσεις > Αποθηκευτικός χώρος.
      Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όχι αδειος ειναι,εκανα clean install ,έχει 16 gb ελεύθερα.Είμαι με xiaomi απο το 2013,έχω μια σχετική εμπειρία :) Έχει αναφερθεί και εδώ screenshot not capture (see notification) - Redmi 3S - Mi Community - Xiaomi .Δυστυχώς λόγω δουλειάς το χρειάζομαι, και ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει κανείς το ίδιο θέμα ή μήπως υπάρχει καμία ιδέα. δοκίμασα και αυτό How to Fix “Can't take screenshot due to limited storage space” Issue - TechKnowZone.com και άλλα ,αλλά δεν..θα περιμένω την καινούργια version.
    • Καλησπέρα. Έχω περάσει την ROM σε NOTE 4X 3gb ram και παρόλο που πάει πολύ καλά έχω παρατηρήσει ότι σκοτώνει σχετικά γρήγορα τις εφαρμογές στη μνήμη. Δηλαδή για 3GB ram τηλέφωνο πιστευω πως δεν θα πρεπε. Ερχόμενος απο nexus 4 με 2gb ram μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί κράταγε στη μνήμη τουλάχιστον 6 εφαρμογές και το note 4x στις 3-4 αρχίζει και σκοτώνει. Σε ποια επιλογή προτείνετε να βρίσκεται το memory optimization και miui optimization στα developer settings?
    • @vayio
      Η μπαταρία είναι πολύ μεγάλο θέμα. Παρόλο που είμαι τρομερά ευχαριστημένος με τις xtrv μιας και είναι καθαρές από κινεζιες, γρήγορες όμορφες κλπ σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω σε official chinese. Διότι από τότε που τις έχω βάλει είμαι με τον φορτιστή στο χέρι. Πχ σήμερα το πρωί στις 7 ήμουν στο 100% και το μεσημέρι στις 2 ήμουν στο 22% με 2 τηλέφωνα των 2 λεπτών κάνα μισάωρο σε mobile internet με ένα παιχνίδι που παίζω και φωτεινότητα στο 22%. Πώς γιενεν αυτό? Με την official ήμουν 1 ολόκληρη μέρα με ανοικτά gps mobile έπαιζα συνεχώς με το τηλέφωνο σε full φωτεινότητα και το βράδυ κατά τις 11 ήμουν στο 20% οπότε και το ξαναφορτιζα. Ότι και να έχω κάνει στην μπαταρία δεν νομίζω ότι δικαιολογείται για κινητό 10 μηνών. Μίλησα και με φιλους που έχουν το mi4c για να συγκρίνουμε στατιστικά την χρήση της μπαταρίας και τις εφαρμογές/ υλικό που τραβάνε ενέργεια δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι. Θα κάνω μια βαθμονόμηση της μπαταρίας σήμερα να δω τι παίζει :( .
    • Διαφήμιση
    • @Angelos Antonopoulos
      Και σε μενα ακριβως το ιδιο συμβαινει στο mi4c. Εχασα το 70% της μπαταριας απο το πρωι μεχρι τωρα, με λιγο παραπανω τηλεφωνικη χρηση και ιδιο πανω κατω mobile internet, απο εσενα. Σε συγκριση με τις thunder roms του gkalen που χρησιμοποιουσα πριν μεταβω σε nougat, χανω τουλαχιστον 35-40% μπαταρια με την ιδια χρηση. Ελπιζω να διορθωθει το θεμα σε επομενες αναβαθμισεις. Εαν η nougat εχει γενικα σοβαρο θεμα με τη μπαταρια, θα σκεφτω να ξαναγυρισω σε thunder.
      @gkalen
      Εαν θελησω να ξαναγυρισω σε thunder, απλα φλασαρω απευθειας απο twrp, ή ακοκουθω αλλα βηματα πρωτα για downgrade?
    • @Angelos Antonopoulos
      Δεν φταίει η xtrv για τη μπαταρία , με τη χρήση που ανέφερες και το drain που είχες κάτι άλλο είναι , δε μπορώ να ξέρω τι αλλά αν ήταν η Ρομ θα είχαν όλοι το ίδιο πρόβλημα ..

@vayio
      Σαφώς με τη nougat δεν είναι όπως με lollipop αλλά θα πρέπει να δώσεις και χρόνο , είσαι καιρό με nougat ??
      Για downgrade σε lollipop να προτιμάτε fastboot rom και πάντα έλεγχο του bootloader όταν αλλάζουμε android version.
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Σαφώς με τη nougat δεν είναι όπως με lollipop αλλά θα πρέπει να δώσεις και χρόνο , είσαι καιρό με nougat ??
      Καμμια δεκαρια μερες ειμαι nougat... Θα περιμενω βεβαια και τις επομενες αναβαθμισεις. Σημερα εβγαλα τελειως τον kernel auditor και L speed που ειπαμε το πρωι μηπως δω αλλαγη στη συμπεριφορα της μπαταριας. Ευχαριστω για το χρονο και τις διευκρινισεις σου!
    • Καλησπέρα,

Πέρασα χθες την νέα ROM σε redmi pro omega. Όλα μια χαρά με την εγκατάσταση, αλλά παρατηρώ πως ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία το κινητό, σε σχέση με την 7.4.14 που είχα πριν, για τις ίδιες δουλειές (browsing, συγγραφή e-mail στο BlueMail, κλπ). Η διαφορά είναι αισθητή, το καταλαβαίνω και μόνο που κρατάω στο χέρι το κινητό. Έχει παρατηρήσει άλλος κάτι παρόμοιο; Είδα να αναφέρουν υψηλότερη θερμοκρασία για άλλα μοντέλα.
    • Διαφήμιση
    • @gkalen

Δεν είμαι τόσο σχετικός και ότι σχετικότητα έχω την απέκτησα εδώ μέσα σε αυτό το καταπληκτικό site από άτομα σαν εσένα.

Καταλαβαίνω τον συλλογισμό '' αν ήταν η Ρομ θα είχαν όλοι το ίδιο πρόβλημα '', γιαυτό και πριν γράψω είπα να τσεκάρω και με άλλα άτομα που έχουν mi-4c τι παίζει και πράγματι δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια το έχει πχ. ο @vayio όπως αναφέρει παραπάνω.
      Δεν ξέρω πολλά πράγματα όπως προείπα, αλλά μπορώ να συγκρίνω τις 2 καταστάσεις πριν και μετά (official chinese vs xtrv). Στην πρώτη heavy λειτουργία ολημερίς (από 100 στο 20%) στην άλλη τα απολύτως απαραίτητα σε 7 ώρες πάπαλα/ με παράλληλη αύξηση θερμοκρασίας σε 45-48C που btw έχει βελτιωθεί λίγο στην 7.5.4.

Μάλιστα την 7.5.4 την πέρασα με clean install μήπως και είχαν μείνει τπτ υπολείμματα μιας και δεν ήμουν σίγουρος τι είχα κάνει στην πρώτη μετάβαση (νομίζω είχα κάνει fr).

Πραγματικά η αντικατάσταση της xtrv με official china θα γίνει με "πόνο ψυχής" μιας και από θέμα απόδοσης/ εμφάνισης / λειτουργίας είναι η νύχτα με την μέρα. Αλλά θέλω και μπαταρία μιας και είμαι μακριά από σπίτι / περνάω δυο ώρες στα λεωφορεία την ημέρα και με το κιν περνάει η ώρα. Πλέον τώρα άμα απασχολώ το κινητό μέσα στο λεωφορείο, θα πρέπει να το φορτίζω 3 φόρες την ημέρα (μία πριν μπω το πρωί - μία μόλις κάτσω γραφείο - μία μόλις γυρίσω σπίτι).

Σε κάθε περίπτωση σαν πιο ειδικός αν μπορείς να μου δώσεις κάποια κατεύθυνση ως προς τι θα μπορούσα να κάνω για να εντοπίσω το πρόβλημα μπας και γλιτώσω τα πισωγυρίσματα θα σου ήμουν ευγνώμων.