[XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Καλημέρα! Μια παρατήρηση σε Redmi Note 4X. Όταν χτυπάει ξυπνητήρι δε λειτουργεί η αναβολή. Σέρνοντας προς τα πανω την επιλογή στην οθόνη κλειδώματος και έχοντας ρυθμίσει τα λεπτά της αναβολής, δεν χτυπάει ξανά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
-
Ο/H peroukas έγραψε:
Καλημέρα! Μια παρατήρηση σε Redmi Note 4X. Όταν χτυπάει ξυπνητήρι δε λειτουργεί η αναβολή. Σέρνοντας προς τα πανω την επιλογή στην οθόνη κλειδώματος και έχοντας ρυθμίσει τα λεπτά της αναβολής, δεν χτυπάει ξανά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
-
Έτσι όπως τα είπες είναι! Σ ευχαριστώ πολύ!
-
-
καλησπερα σε όλους. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ.
Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολούνται με το φόρουμ. Είναι πραγματικά απίθανο και τρελά οργανωμένο!
Μέσα σε 2 μέρες κατάφερα να μάθω τα βασικά αλλά και ακόμα περισσότερα από τους αναλυτικούς οδηγούς που παρέχονται αλλά και από τα σχολια-απαντησεις των μελών.
Αυτό που δεν μπόρεσα να βρω μέχρι στιγμής (και σας ζητάω συγγνώμη αν υπάρχει ήδη) ειναι το αν η Ελληνική ρομ είναι πιο βελτιωμένη / ελαφριά / γρήγορη σε σχέση με την official. Είναι δηλαδή σε κάποιους τομείς καλύτερη ή είναι απλά ίδια με την official global μεταφρασμενη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. -
-
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την δουλειά σας.1 πρόβλημα και μια ερώτηση έχω για αυτήν την rom σε mi4c.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω sceenshot.μου λέει οτι δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χωρος. δοκίμασα κάποιες λύσεις που προτείνονται στο google αλλά δεν..Μπορεί να μου πει κανείς αν έχει το ίδιο προβλημα?
Και δεύτερο:για 160 sms χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ -
Καλησπέρα ,
Ευχαριστουμε για την προσπάθεια που κάνετε για να μας φέρετε κάθε εβδομάδα και μία φρέσκια ρομ.
Εγκαταστάθηκε με επιτυχία στο Μi-4c με
επιτυχία με clean install μετα απο μία επεισοδιακή νύχτα, που χάρη στα παιδιά στο φόρουμ είχε επιτυχη έκβαση.
Τα προβλήματα που εχω διαπιστωσει έχουν ως εξης:
1)Κατανάλωση μπαταρίας πολύ μεγάλη πχ. Από 22% όταν άρχισα να γράφω είμαι στο 10% τώρα με φωτεινότητα στη μέση και με τα δεδομένα ανοικτά όσο γράφω.
2) Σηκώνει θερμοκρασία 45-48c όπως και σε όλες τις xtrv από την 7.2.χ που έχω βαλει κάτι που δεν έκανε με την official china
3) 160 χαρακτήρες γιοκ. Ελπίζω τα παιδιά να μας το φτιάξουν όταν μπορεσουν
4) έχω την εντύπωση ότι όταν παταω κουμπιά ειδικά στις άκρες δεν έχω ακρίβεια. Μπορεί να έχω ρυθμίσει λαθος (ξέρει κανείς πως καλιμπραρουμε)
5) μου κάνει κάτι τρεμοπαιγματα η οθόνη στο scroll. Και αυτό ρύθμιση μυριζει
Αυτά. Πάντως όσο περνάει ο καιρός γίνεται η ρομ όλο και πιο όμορφη και δινει την εντύπωση ότι στρώνει και ελαφραινει η λειτουργία της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και παλι -
Ο/H John8 έγραψε:
αν η Ελληνική ρομ είναι πιο βελτιωμένη / ελαφριά / γρήγορη σε σχέση με την official. Είναι δηλαδή σε κάποιους τομείς καλύτερη ή είναι απλά ίδια με την official global μεταφρασμενη?
Υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις και προσθήκη/ αφαίρεση εφαρμογών
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες