Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
-
Ο/H Bazilepap έγραψε:
Εντός της μέρας για να ξέρω να μη κάνω αν είναι format και να περάσω global
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Bazilepap έγραψε:
Εντός της μέρας για να ξέρω να μη κάνω αν είναι format και να περάσω global
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατι τα μπερδεύεις τόσο ... Format data είναι αυτό που περιγράφεις!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατι τα μπερδεύεις τόσο ... Format data είναι αυτό που περιγράφεις!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πολύ χαίρομαι που το πιασες, αν το πιασες, γιατί τόση ώρα παιδεύεσαι άδικα με τόσες μπερδεμένες ορολογίες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Bazilepap καμία φορά το χιούμορ χρειάζεται και στην περίπτωση αυτή, δεν είναι κακοπροαιρετο!
Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ δεν κάνεις total format όπως λες αλλά wipe δηλαδή καθαρισμό των εκάστοτε Partitions.
Format μέσω twrp γίνεται μόνο στο data partition που σημαίνει ότι θα σβήσει και το data/media δηλαδή η εσωτερική μνήμη του κινητού, το storage που λέμε ή internal. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@Bazilepap καμία φορά το χιούμορ χρειάζεται και στην περίπτωση αυτή, δεν είναι κακοπροαιρετο!
Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ δεν κάνεις total format όπως λες αλλά wipe δηλαδή καθαρισμό των εκάστοτε Partitions.
Format μέσω twrp γίνεται μόνο στο data partition που σημαίνει ότι θα σβήσει και το data/media δηλαδή η εσωτερική μνήμη του κινητού, το storage που λέμε ή internal.
Το ότι δε χρησιμοποιώ την ορολογία που θέλετε δε σημαίνει ότι δεν εννοούμε το ίδιο πράγμα. Το wipe/format data δεν γνώριζα ότι κάνει και internal πάντως. Όσο ζεις μαθαίνεις και για αυτό είπα ότι ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0