Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι το εικονίδιο (αναβάθμιση) είχε αντικατασταθεί με αυτό που σας δείχνωΟ/H plessinho έγραψε:
Μόλις παρατήρησα ότι η Ρομ που πήγα και πέρασα ήταν stable και εγώ χρησιμοποιώ dev οπότε μάλλον για αυτό μου έκανε νούμερα. Επέστρεψα στην τελευταία dev και όλα καλά.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ο/H plessinho έγραψε:
Μόλις παρατήρησα ότι η Ρομ που πήγα και πέρασα ήταν stable και εγώ χρησιμοποιώ dev οπότε μάλλον για αυτό μου έκανε νούμερα.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H plessinho έγραψε:
Μόλις παρατήρησα ότι η Ρομ που πήγα και πέρασα ήταν stable και εγώ χρησιμοποιώ dev οπότε μάλλον για αυτό μου έκανε νούμερα.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H plessinho έγραψε:
-
Ο/H vaspyr21 έγραψε:
Δηλαδή θα κάνω πρώτα factory reset και μετά θα περάσω την τελευταία ρομ;;
Λίγο παλιός, αλλά πάντα επίκαιρος... -
Καλήμερα το μι6 κόλλησε στο fastboot και δεν δουλεύει καμία εντολή με τα κουμπιά,τι να κάνω για να ανοίξει;;
Ούτε ο υπολογιστής το βρίσκει το κινητό. -
Τελικά κατάφερα και το άνοιξα.
-
Παιδιά μια ερωτηση. Προσπαθω μεσω usb να μεταφερω σε mac τις φωτογραφιες μου και δεν βλεπει το τηλεφωνο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο. Τι να κανω? Ευχαριστω.
-
Handshaker και καθάρισες.
Ο/H Lambert έγραψε:
Παιδιά μια ερωτηση. Προσπαθω μεσω usb να μεταφερω σε mac τις φωτογραφιες μου και δεν βλεπει το τηλεφωνο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο. Τι να κανω? Ευχαριστω.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μπομπα, σας ευχαριστω!!
-
καλησπερα παιδια υπαρχει καποια καλη θηκη για το κινητο και καποιο καλο τζαμακι για την οθονη ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0