Θήκες και τζαμάκια από Κίνα θα βρεις πολλές και σε καλύτερες τιμές, όσο για τις αναβαθμίσεις, επειδή μπορεί να μην πάρει android 9 δεν είναι για πέταμα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H yiannisT έγραψε:
Τελειωμένο κινητό μου είπε κάποιος πως είναι πλέον το mi 6! Πήγα σε κάποιο μαγαζί για να βρω τζαμακι προστασίας και θήκη και μου λέει δεν έχουμε κανένα από τα δύο γιατί έχει τελειώσει αυτό το κινητό! Ενάμιση χρόνο το έχω σχεδόν είμαι σούπερ ικανοποιημένος αλλά λέω, πως γίνεται και κάτι που πριν λίγους μήνες ήταν ναυαρχίδα τώρα θεωρείται τελειωμένο!
Διάβασα και εδώ έναν σύνδεσμο που ανέβηκε με το ποιες συσκευές θα πάρουν το android 9 και το Mi6 δε το είχε!
Με βλέπω να αρχίζω σιγα σιγά να μαζεύω χρήματα για το mi9
Έχω διαβάσει για πολλά bugs για την συγκεκριμένη έκδοση, ειδικά από το φόρουμ της xiaomi.Γι αυτό είμαι αναποφάσιστος.Ο/H Sim έγραψε:
Εννοείται ότι θα την βάλεις.
αναλογα το κατάστημα τι πουλάει για να οικονομαει εγώ με redmi 4 prime πρέπει να ......κρεμαστή αν ρωτήσω στο κατάστημα αυτό .....,μην ακούς πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα στις ουσιαστικά 5 ιντσες που είναι και οι αγαπημένες μου!!!Ο/H yiannisT έγραψε:
Εγώ το ξέρω πως είναι πολύ καλό κινητό και για αυτό το πήρα σχεδόν από τότε που κυκλοφόρησε αλλά και εξαιτίας του έχω ξεχάσει τον υπολογιστή σχεδόν. Μόνο τις βαριές δουλειές κάνω στο κομπιούτερ όλα τα άλλα από το κινητό.
Απλά είπα τι εισέπραξα και το έγραψα εδώ γιατί μου έκανε εντύπωση. Το θεωρώ ακόμα κορυφή και μου έκανε εντύπωση που στις επικείμενες ανανεώσεις λειτουργικού συστήματος δε το ανέφεραν εξ αρχής αλλά και δε περίμενα αυτή την απαξίωση του από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.
μάλλον ο φίλος κάτι άλλο εννοεί ότι έχει συνδέσει το στικάκι στο τηλέφωνο και δεν του εμφανίζει την μεταφορά στο στικάκι, αλλιώς δεν έχει νόημα θέλει να περάσει τις φωτογραφίες στον υπολογιστή και έχει συνδέσει το τηλέφωνο και το στικάκι για να τις μεταφέρει στο στικάκι μέσω του υπολογιστή και μετά να τις περάσει από το στικάκι στον υπολογιστή;Ο/H demakhs έγραψε:
θα κάνεις το εξής μαγικό: μην κλείσεις το παράθυρο του κινητού, από κει δηλαδή που κάνεις αντιγραφή τις φώτο, απλά κάνε το minimize, πήγαινε αμέσως κ άνοιξε το στικάκι, δεξί κλικ κ θα εμφανιστεί, ως δια μαγείας, το κουμπάκι "επικόλληση"!!
Δοκίμασε κ πες μας τι έγινε.
(Σε περίπτωση που πεταχτεί λαγός ή περιστέρι απ' το καπέλο, δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά κάτι δεν πήγε καλά με το ... μαγικο)