Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • Ο/H Miyagki έγραψε:

γιατι ηταν 50€ ακριβοτερο.. ;) Εντωμεταξυ σημερα το εδιωξαν το κινητο απο οτι καταλαβα γιατι εχω ηδη shipping data 3 μερες.. και οντως παει γαλλια.. ειναι απο την μεταφορικη chronopost.fr, Μου ειπαν μολις φτασει εκει θα παρεις νεο tracking.. εαν και ακομα το tracking δεν δουλευει.ειδωμεν..

=============== Ιουλ 28th 2017, 10:17pm ===============
      Για την ακριβει μου βγηκε 342 και τα μεταφορικα priority line μεσω dpd τα χρεωνει μονο 5,5ευρω.. ενω ολλα τα site 20αρικο.. εχει φυσικα και το dpduk express με 35 ευρω. Dpduk παει αγγλια και μετα ελλαδα Και το σκετο dpd παει γαλλια και μετα ελλαδα... Οποιος θελει ας μπει να τα διαβασει
      Φιλε μου κανω εικονικη παραγγελια στο

Ο/H Miyagki έγραψε:

γιατι ηταν 50€ ακριβοτερο.. ;) Εντωμεταξυ σημερα το εδιωξαν το κινητο απο οτι καταλαβα γιατι εχω ηδη shipping data 3 μερες.. και οντως παει γαλλια.. ειναι απο την μεταφορικη chronopost.fr, Μου ειπαν μολις φτασει εκει θα παρεις νεο tracking.. εαν και ακομα το tracking δεν δουλευει.ειδωμεν..

=============== Ιουλ 28th 2017, 10:17pm ===============
      Για την ακριβει μου βγηκε 342 και τα μεταφορικα priority line μεσω dpd τα χρεωνει μονο 5,5ευρω.. ενω ολλα τα site 20αρικο.. εχει φυσικα και το dpduk express με 35 ευρω. Dpduk παει αγγλια και μετα ελλαδα Και το σκετο dpd παει γαλλια και μετα ελλαδα... Οποιος θελει ας μπει να τα διαβασει
      Φιλε μου εκανα εικονικη παραγγελια στο fastcardtech και σαν επιλογη μου για μεταφορικα μου δινει DPD 33,5 ευρω δεν βγαζει επιλογη με 5,5 ευρω.Βασικα ξερω οτι το site ειναι οτι να ναι αν και αγορασα απο εκει.Την μια μερα εχει αλλες τιμες την αλλα μπορει να ακυρωνει επιλογη για μεταφορικα
    • Απο eglobalcentral στέλνουν το κινητο με china rom , πέρα απο το χειροκίνητο πέρασμα των gapps και το bloatware μας δημιουργει κάποιο αλλο θέμα στο ξεκλειδωμα ή περασμα της aroma η rom αυτή?
    • @sifario κάτω από το dpd express έχει την επιλογή registraed εάν το επιλέξεις αυτό σου ανοίγει νέο παράθυρο και εκεί μέσα έχει την επιλογή dpd, και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι. . . Εκεί μέσα ειναι τα φθηνα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Miyagki έγραψε:

@sifario κάτω από το dpd express έχει την επιλογή registraed εάν το επιλέξεις αυτό σου ανοίγει νέο παράθυρο και εκεί μέσα έχει την επιλογή dpd, και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι. . . Εκεί μέσα ειναι τα φθηνα
      Εχεις δικιο το ειδα
    • Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες του κινητού,
      πολύ καλή οθόνη και σε χρήση σε εξωτερικούς χώρους,
      μπαταρία πολύ καλή όπως επίσης πάρα πολύ γρήγορο (6/64 η έκδοση που πήρα εγώ,με 8.2.2.0 Global stable ήρθε).

Η κάμερα βέβαια σχετικά καλή αλλά σε όλα τα reviews δεν γράφουν ότι είναι τέλεια ώστε να ανταγωνίζεται Samsung S7/8,
      το μόνο πρόβλημα είναι κατά την εγγραφή βίντεο στην αρχή είναι λίγο πιχελιασμενο και μετά καθαρίζει (δοκιμές σε εσωτερικό χώρο.
      Επίσης κάποιες φόρες ενώ έχω σύνδεση wifi αργεί να ανοίξει σελίδες και πρέπει ή να κλείσω wifi ή απλά περιμένω λίγο

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη Rom από το site περιμένω να το δουλέψω λίγες μέρες ακόμη και μετά να ξεκινήσω δοκιμές
    • @panosb26 με γειες και καλοδουλευτο.

Με την Global 8.2.2.0 εχω τρελο battery drain οταν το κινητο ειναι σε standby. Οταν λεω τρελο εννοω το βραδυ εχει 40% μπαταρια και το πρωι το βρισκω στο 10%. Υπαρχουν πολλα παραπονα στο επισημο forum για αυτο το θεμα.

Το 2ο προβλημα ειναι το GPS το οποιο αργει να κλειδωσει καποιες φορες.

Και τα 2 προβληματα λενε οτι εχουν λυθει στην Global dev (που δεν εχει κυκλοφορησει επισημα ακομα απο την Xiaomi αλλα εχει διαρρευσει στο forum).
    • Καλησπέρα παιδιά !!
      επιτέλους θα παραλάβω και εγώ 10/8 αφού ο φίλος μου που θα μου το έφερνε το επιστρέφει σε δέκα μέρες ... λογικά το κινητό θα είναι με κινεζική ρομ, το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει Global
      λοιπών γιατί παρακολουθώ το νήμα και κάπου χάθηκα, εγώ μέχρι τώρα ήξερα τον τρόπο που έκανα στα 2 RedMi note pro που πήρα για τους δικούς μου ...
      δλδ κανω αίτηση στο φόρουμ για ξεκλείδωμα έρχεται η απάντηση σε 15 μέρες περνώ μια Dev, μετα ξεκλειδώνω και τέλος περνώ την ελληνική XTRV ...
      τώρα διαβάζω για νέο τρόπος και 3 μέρες αναμονή κτλ !!!
      τι είναι αυτός ο νέος τρόπος, τι πρέπει να κάνω δηλαδή ούτως ώστε μόλις έρθει το κινητό να είμαι έτοιμος ...

Υ.Γ. ακόμα δεν αποφάσισα αν θα βάλω την 8.5 stable ή την 9 dev
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους.
      Είδα ένα βίντεο σήμερα στο YouTube mi 6 vs one plus 5, το mi 6 ήταν λιγάκι πιο γρήγορο (κλάσματα δευτερόλεπτου) με το miui 9.
    • @JamFati Επειδή προέρχομαι από το One Plus 2 και έχω μια ιδιαίτερη αγάπη η One Plus είναι χιλιόμετρα μπροστά να ξέρεις, το video θα το αξιολογήσεις ποιος το βγάζει και οι λόγοι προφανείς έτσι.
    • Φίλε @derveni δεν έχω κανένα απο τα δύο (έχω το redmi note 3), δεν θα ήξερα πιο να διαλέξω αν θα αγόραζα ενα κινητό τέτοιας αξίας (προς το παρόν τουλάχιστον). Μάλλον θα έπαιρνα το one plus λόγω μεγαλύτερης οθόνης.
    • @JamFati Καλέ μου φίλε και εγώ αν δεν έκανα οικονομίες για το μεταπτυχιακό του γιου, θα έτρεχα με χέρια και πόδια για την One Plus, μην εστιάζεις στην οθόνη στα πάντα είναι πρώτη.
    • Διαφήμιση
    • παιδια το πηρα σημερα απο τομτοπ στα 295 ευρω με κουπονακι...το ξερω τετοια τιμη δεν θα ξαναεβλεπα...και ασ σκασω το 40αρι τελωνειο...
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.