Τι κατάλαβες από αυτό που έγραψα.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Δωσε ρε φίλε λίγη από τη σοφία σου και σε μας τους πτωχούς τώ πνεύματι, τζάμπα είναι...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Μα δεν χρειάζεται σοφία Καρντάση νόμος της αγοράς είναι, όταν κάτι βρίσκεται σε έλλειψη και το θέλουν άμεσα η τιμή του δεν πέφτει και ενίοτε τσιμπημένη, το κατάλαβες τώρα.
-
Ναι αυτό το έπιασα, την έλλειψη σου ζήτησα να μου εξηγήσεις! Υπάρχει όντως έλλειψη ή ήταν αστειακι για το "άμεσα";
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Δεν γνωρίζω αν έχει έλλειψη απλά σε προιδεαζω να μην την πατήσεις από κανένα πονηρό γιατί ανάρτηση του τύπου που έκανες << άμεσα >> αυτός που θα σου το πουλήσει θα σε δαγκώσει για αυτό το έγραψα να προσέχεις
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλώς ηρθες στην παρέα μας ...!! Και εγώ μετά απο μια επιτυχημένη πορεία με το mi5 και το mi5s περιμένω και εγώ το mi6 6/128 ceramic !!
Ναι λογικα θα τρεχει κανονικά τα ελληνικά και το ποιο πιθανό ειναι να εχει global ρομ μέσα..!!Αλλα με το καλο οταν το παραλαβεις θα τραβήξεις
ενα screenshot απο της ρυθμίσεις εκεί που λεει την έκδοση του miui που εχει για να δούμε ποια ακριβώς ρομ θα έχει !!
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλώς ηρθες στην παρέα μας ...!! Και εγώ μετά απο μια επιτυχημένη πορεία με το mi5 και το mi5s περιμένω και εγώ το mi6 6/128 ceramic !!
Ναι λογικα θα τρεχει κανονικά τα ελληνικά και το ποιο πιθανό ειναι να εχει global ρομ μέσα..!!Αλλα με το καλο οταν το παραλαβεις θα τραβήξεις
ενα screenshot απο της ρυθμίσεις εκεί που λεει την έκδοση του miui που εχει για να δούμε ποια ακριβώς ρομ θα έχει !!
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. Μιας και με το καλό παραλαμβάνω αύριο η μεθαύριο το mi6 και θα ξαναγράψω όταν θα το έχω στα χέρια μου ποια ρομ έχει κλπ επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με της ρόμς ήθελα να σας ρώτησα ποια από της τελευταίες xtrv roms έχετε δει οτι είναι η ποιο καλή και σταθερή και σε ταχύτητα αλλά και σε αυτονομίας μέχρι στιγμής..?? Επίσης όσοι έχετε βάλει την νέα miui9 stable που βγήκε μόλις πριν λίγες μέρες ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Δοκιμασε να την περάσεις άλλη μια φορά με clean install. Δες τον οδηγό . Μάλλον δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή και έχει κρατήσει σαβουρα από την προηγούμενη ρομ . Αλλιώς το κινητό πετάει!!!!
-
-
Ο/H flxas έγραψε:
Δοκιμασε να την περάσεις άλλη μια φορά με clean install. Δες τον οδηγό . Μάλλον δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή και έχει κρατήσει σαβουρα από την προηγούμενη ρομ . Αλλιώς το κινητό πετάει!!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0