Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • Παίδες έχει κανένας σας πρόβλημα με το κυρίως ακουστικο;;;;δεν μπορώ να ακούσω σχεδόν τίποτα πλέον.λετε να είναι θέμα ρομ ή hardware? Υπάρχει κάποια εφαρμογή να καλιμπραρουμε το ακουστικό,να ανεβάσουμε την ένταση του δηλαδή;;;
      Απογοητεύτηκα ρε γμτ...και το έχω από τον Μάιο..ούτε γρατζουνιά δεν έχει...
    • @Octaviastikos υπήρχε καιρό η αλήθεια είναι για aosp απλα σήμερα έβγαλαν και για miui είναι και άλλος έναν.
    • Το ξέρω!!! Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες της ρομ...σαν την miui δεν έχει....και ο εν λόγο κερνελ πάει πολύ καλά....

=============== Νοε 3rd 2017, 7:09am ===============
      @intheend από μπαταρία πάντα 11 ώρες περίπου οθόνη...
      Με WiFi... Bluetooth... Data 4g... Και 5 ώρες ομιλίας....

Θα πάει και καλύτερα πιστεύω..... Δύο μέρες το λειτουργό....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • @Octaviastikos πιστεύω οτι η aosp roms τωρα θα παίρνουν τα πανω τους που έβγαλαν χθές τα καινούργια sources του mi6.
    • Asop ειχα για τον καιρο οπου δεν ειχαμε update...πλρον μονο MIUI και ξερω ψωμι...

Δεν εχουν ολοι τα καλουδια της arωma miui rom

• Φίλοι μου έχω το mi6 εδώ και δύο μήνες πολύ καλή συσκευή , αξίζει τα λεφτά της,αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα, όταν σβήνω το τηλέφωνό αν και έχω βάλει στην οθόνη αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας όταν ανοίγει είναι πολύ σκοτεινή σ ε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές δυσκολεύομαι να δω τίποτα και πρέπει να πάω σε τελείως σκοτεινό μέρος για να επαναφέρω χειροκίνητα την φωτεινότητα εκεί που θέλω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Το ξέρω!!! Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες της ρομ...σαν την miui δεν έχει....και ο εν λόγο κερνελ πάει πολύ καλά....

=============== Νοε 3rd 2017, 7:09am ===============
      @intheend από μπαταρία πάντα 11 ώρες περίπου οθόνη...
      Με WiFi... Bluetooth... Data 4g... Και 5 ώρες ομιλίας....

Θα πάει και καλύτερα πιστεύω..... Δύο μέρες το λειτουργό....
      Διάβασα το thread στο xda , όλα καλά! Στο flash απο TWRP περνάς μόνο το αρχείο ή το αρχείο και καπάκι SU?
    • Χωρις super κατευθείαν μετά την ρομ από twrp.

• Παιδιά είχα διαβάσει ότι υπάρχει ή θα υπάρξει τρόπος ξεκλείδωματος της οθόνης εκτός από το αποτύπωμα πλέον και με face id μέσω της μπροστά κάμερας.. Γνωρίζετε κάτι σχετικά?
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Ο/H sifnos1 έγραψε:

Παιδιά είχα διαβάσει ότι υπάρχει ή θα υπάρξει τρόπος ξεκλείδωματος της οθόνης εκτός από το αποτύπωμα πλέον και με face id μέσω της μπροστά κάμερας.. Γνωρίζετε κάτι σχετικά?
      Σίμο και εγώ το άκουσα...

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε ολους. Απο σήμερα ειμαι και εγω ενας κάτοχος mi6. To παρέλαβα το πρωί. Θα το ανοιξω σε λιγο :thumbsup: !! Λογικά θα εχει την σταθερή εκδοση λειτουργικού εκτος και αν δω
      καμια κουλη ρομ που δεν το νομιζω και θα σας πω. Απο αποψη ρομ τωρα να βαλω την stable miui9 την φρέσκια η να παω κανονικά για ξεκλείδωμα twrp και μετα xtrv κλπ ??
      Ποια ρομ πιστεύετε μεχρι σήμερα ποια μου προτείνετε να βάλω οτι ειναι η ποιο καλη και σταθερή στο κινητο χωρις bugs σε αυτονομία καμερα ταχύτητα κλπ
      Η Ελληνική xtrv 7.10.26 κάποια άλλη αν και ειδα οτι βγηκε σημερα μαλλον νεα η 7.11.2 ?? :huh:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος