Παιδια εχω 8.2.8 gpobal dev και περιμενω για ξεκλειδωμα!led φως λειτουργει μονο το ασπρο.ειναι bug της ρομ η να ειναι hardware?
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Παιδιά μία ερώτηση. Έχω στο κινητό περασμένη την xtrv 9.2.4.0 για να πάω στην 8.2.1 πρέπει να κάνω fb.
Ευχαριστώ.
-
Α!πως και δεν βαλαν κ τα αλλα χρωματα?βολικο ηταν!
-
-
-
Προσπαθω να περάσω χειροκίνητα την ρύθμιση στο build.pro για την ενεργοποίηση της camera 2 api. Γράφω την τελευταία γραμμή στο κείμενο ( persist.camera.HAL3.enabled=1) , αποθηκεύω και επανεκκίνηση. Και τις 2 φορές που το προσπάθησα κολλάει στο boot και δεν ανοίγει το κινητό και αναγκαστικά κάνω restore. Έχει τύχει αυτό σε άλλον?
-
Kι εγώ αυτό θέλω να κάνω και δεν ξέρω πώς.
Ότι κι αν δοκίμασα δεν κατάφερα κάτι...
Τα χει καταφέρει κανείς;; -
Ο/H intheend έγραψε:
Προσπαθω να περάσω χειροκίνητα την ρύθμιση στο build.pro για την ενεργοποίηση της camera 2 api. Γράφω την τελευταία γραμμή στο κείμενο ( persist.camera.HAL3.enabled=1) , αποθηκεύω και επανεκκίνηση. Και τις 2 φορές που το προσπάθησα κολλάει στο boot και δεν ανοίγει το κινητό και αναγκαστικά κάνω restore. Έχει τύχει αυτό σε άλλον?
δοκιμασε..... -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0