Ξεκλειδωμενο το έχω .
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
-
Και μένα το βγάζει και δε νομίζω να μπορείς να το απενεργοποιησεις.
Επίσης η διαχείριση των ειδοποιήσεων στη taskbar έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Περιμένουμε update λογικά να διορθωθούν τα μικροθεματάκια..
Κατα τα άλλα νομίζω οτι γίνεται καλύτερη διαχείριση της RAM και το κινητό έχει γίνει πιο "σβέλτο". Οι πρωτες εντυπώσεις..
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια ειναι bug της global το οποιο λυθηκε με την επερχομενη ρομ της Παρασκευής... Απλα επειδη ειμαι στους beta κ εχουμε ηδη παρει την ρομ κ δεν υπαρχει πλεον αυτο...
Τωρα ειδα οτι ειστε με stable... Λογικα στην επομενη δεν θα το εχετε...Mi 11 pro -
-
Εμένα μετά το τελευταίο update κρασαρει συνεχώς και κάνει restart μόνο του. Σήμερα μόνο έχει κάνει 8 φορές,πάντως η ram του έχει ελευθερωθεί αρκετά από όσο βλέπω αλλά με έχει κουράσει το θέμα με τα συνεχόμενα restart. Το έχει αντιμετωπίσει και άλλος αυτό?
-
Και εμένα αντί να πάει καλύτερα, χειρότερα το βλέπω. Reboot δε κάνει αλλά τρώει κολλήματα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι αν το αφήσω πολύ ώρα ανενεργό και πάω να ανοίξω το wifi, δεν ανοίγει με τη καμία. Πρέπει να κάνω reboot για να παίξει.
-
Δοκίμασε κανείς την global stable με ορεο που βγήκε προχθές;
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επίσης, όταν πάω σκρολάρω σε φωτογραφίες της έκθεσης, κάθε 2-3 φωτο εμφανίζεται ως κενή οπότε πρέπει να βγώ κ να ξαναμπώ. Κατα τ'άλλα όντως μου φαίνεται λίγο πιο σβέλτο
-
Εντόπισα ακριβώς το πρόβλημα. Όταν το βάζω σε airplane mode, μετά δε μπορώ να ξανανοιξω το wifi, αλλά μόνο με reboot. Μου φαίνεται ότι δε γλιτώνω το clean setup
Και εμένα αντί να πάει καλύτερα, χειρότερα το βλέπω. Reboot δε κάνει αλλά τρώει κολλήματα. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι αν το αφήσω πολύ ώρα ανενεργό και πάω να ανοίξω το wifi, δεν ανοίγει με τη καμία. Πρέπει να κάνω reboot για να παίξει.
Ο/H haritomihalos έγραψε:
- [label][/label]
- [label][/label]
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0