Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
κατεβασα την stable 9.5.6 global source αλλα στην εγκατασταση και μετα στα στοιχεια του τηλεφωνου λεει οτι ειναι το μι μαχ2αντι για μι6. Επισης δεν δουλευει το wifi
-
-
Ποια ακριβώς κατέβασες; Δώσε το όνομα της. Είναι σίγουρα για το sagit αυτή που κατέβασες; Πώς την πέρασες; Έκανες factory reset;
-
-
-
αρωμα
-
Επιβαβαιωθηκε...
Σε 1 ώρα περίπου θα σας δώσουμε νέα Rom που θα την κάνετε απλά flash πάνω από την προβληματική -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δες το πρώτο Link της υπογραφής μου
-
Και τώρα που σας βρήκα... Δεν συνηθίζω να κυνηγάω τις αναβαθμίσεις. Πιστεύω ότι κάτι που δουλεύει (και είσαι ευχαριστημένος), δεν το πειράζεις. Ξέρω ότι αν κάνεις μία αναβάθμιση, δεν μπορείς να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα φέρει την τελευταία έκδοση.
α) Θέλω να μάθω λοιπόν αν μπορεί να γίνει η εξαγωγή της υπάρχουσας ROM, (σαν backup)έτσι ώστε να ξαναπεραστεί η ίδια αν χρειαστεί. (Όπως όταν έχουμε το cd των windows και κάνουμε format, και περνάμε όποιο λειτουργικό θέλουμε).
β) Πού βρίσκεται εκείνο το αρχείο text με τους αποθηκευμένους κωδικούς από τα wi-fi; (Στο samsung λεγόταν wpa_supplicant)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
α) Ναι μπορείς να πάρεις backup σε περίπτωση μόνο που έχεις ξεκλειδώσει και έχεις περάσει twrp με Ελληνική rom π.χ. β) Αν έχεις ξεκλειδώσει μπορείς να γυρίσεις στην rom που είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σου. Άρα ο κοινός παρανομαστης είναι το ξεκλείδωμα του bootloader στο ερώτημα σου, καλό βράδυ.
-
Ίσως δεν το διατύπωσα καλά ή δεν κατάλαβα την απάντηση. Όπως το αγόρασα έχει: Έκδοση Android 7.1.1 NMF26X
MIUI Έκδοση Global 9.0 Σταθερή 9.0.2.0(NCAMIEI). Όλα λειτουργούν ρολόι. Αυτή τη ROM που φοράει τώρα
α)μπορώ να την κάνω εξαγωγή για να την έχω αποθηκευμένη;
β)υπάρχει κάπου να την κατεβάσω για να την έχω αποθηκευμένη;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0