Ξέχασε την. Ήδη τα παιδιά ψάχνουν τρόπο απεγκατάστασης.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
ειμαι στην τελευταια dev και αποφασισα να βαλω την cam google για να δω αν αξιζει. πρεπει οποσδηποτε να ειμαι ρουτ?αν ναι, να περασω την τελευταια αρωμα απο πανω και να κανω τις αναλογες επιλογε( ρουτ- cam google)? ή πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? υπαρχει καλητερη CAM camera απο αυτη που δινει η ρομ αρωμα?
ειδα στην ρομ στις ρυθμισεις_ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ. Μπορω στον πρωτο χωρο να ειμαι ρουτ και στον δευτερο οχι ή αντιστροφα? -
Χρόνια Πολλά σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει ξανά ειπωθεί. Το θέμα μου είναι ότι αν είμαι συνδεδεμένος με δεδομένα και μιλάω στο κινητό (π.χ με bluetooth), τότε χάνεται τo internet. Δεν μπορώ να βλέπω facebook, messenger κλπ.
Αν όμως συνδεθώ με wifi τότε όλα καλά. Καμιά ιδέα; -
Ο/H Giovan έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους. Δεν ξέρω αν έχει ξανά ειπωθεί. Το θέμα μου είναι ότι αν είμαι συνδεδεμένος με δεδομένα και μιλάω στο κινητό (π.χ με bluetooth), τότε χάνεται τo internet. Δεν μπορώ να βλέπω facebook, messenger κλπ.
Αν όμως συνδεθώ με wifi τότε όλα καλά. Καμιά ιδέα;
-
Την MIUI Global 9.0 Σταθερή 9.0.2.0(NCAMIEI). Όπως το πήρα.
Δεν κάνω ενημερώσεις. -
ειμαι με twrp 3,2,3,1 και δεν μπορω να βαλω με τιποτα την τελευταια stable 10.3.1
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
ειμαι με twrp 3,2,3,1 και δεν μπορω να βαλω με τιποτα την τελευταια stable 10.3.1
Ποια ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου ? -
-
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Εχει βάλεις κανείς την τελευταία android 9 σε mi6 ? Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.
-
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ δεν βλεπω και πολυ κοσμο πια με το mi6. Παντος εμενα με ετρωγε και την εβαλα σημερα. Τι σημερα τι αυριο. Διαγραφη ολα και φτου απο την αρχη. Tωρα περιμενω να δω αποτελεσματα, δεν μπορω ομως να βρω ολες τις αλλαγες που εχουν γινει στο android π.χ. αλλαγες με το ρολοϊ.
Κ εγώ έχω καταλάβει ότι οι κάτοχοι mi6 είμαστε πλέον ελάχιστοι!
Πες μας εντυπώσεις μετά από κάποιες μέρες χρήσης!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0