Μόνο αν έχουν δημιουργήσει εξαρχής launcher με αυτή τη δυνατότητα (και μάλιστα κατ' επιλογή) γιατί ο τωρινός δεν έχει κάποιο τέτοιο feature. Πολύ αμφιβάλω αν θα το κάνουν, καθώς η λογική των κινέζων σε ότι αφορά το launcher είναι η λογική του...χάους, κάτι δηλαδή πιο κοντά στο iPhone. Βέβαια η κατάσταση διορθώνεται με folders και ομαδοποίηση των εφαρμογών μέσα σε αυτά, αλλά τα scrollable και πλήρως customizable tabs του Nova, δεν τα έχουν δει στο όνειρό τους. Προσωπική άποψη αυτή βέβαια.Ο/H redSparrow έγραψε:
Να πω την αλήθεια μου, ευχομαι απλά να υπάρχει ρύθμιση όπως στο EMUI 5.0 - όταν με το καλό βγει το MIUI 9 - nougat based (ελπίζω για τη συσκευή μου), που να επιτρέπει την ενεργοποίηση του app drawer. κατά τα άλλα καλός είναι ο launcher της xiaomi. προσωπικά δε μου αρέσει να βάζω "υποκατάστατα" για stock εφαρμογές....![]()
[XTRV - AROMA] Άρχισε η διανομή των πρώτων XTRV ROM με AROMA Script.
-
-
μολις εβαλα στο mido τον αρομα χωρις fr διότι ειχα περασμένη την τελευταια ρομ στο κινητο.
ολα. καλα πηγανε, θα έπρεπε να γραφει στο σχετικά με το τηλ κατι διαφορετικο; εμένα γραφει την τελευταία ρομ και Beta. να δουμε τωρα τι θα λέει σαν καταναλωση μπαταριας μεχρι στιγμής δεν έχω δει κατι διαφορετικό επέλεξα στην εγκατάσταση αυτή που διαλεγεις εσυ τι να βάλεις -
Ο/H mparaxir έγραψε:
μολις εβαλα στο mido τον αρομα χωρις fr διότι ειχα περασμένη την τελευταια ρομ στο κινητο.
ολα. καλα πηγανε, θα έπρεπε να γραφει στο σχετικά με το τηλ κατι διαφορετικο; εμένα γραφει την τελευταία ρομ και Beta. να δουμε τωρα τι θα λέει σαν καταναλωση μπαταριας μεχρι στιγμής δεν έχω δει κατι διαφορετικό επέλεξα στην εγκατάσταση αυτή που διαλεγεις εσυ τι να βάλεις
-
αα μαλιστα κατάλαβα.
banditgr σε ποιο νημα να γράφουμε για τον αρομα για να λεμε εντυπώσεις και να σας βοηθαμε σε τίποτα bug -
Ο/H mparaxir έγραψε:
αα μαλιστα κατάλαβα.
banditgr σε ποιο νημα να γράφουμε για τον αρομα για να λεμε εντυπώσεις και να σας βοηθαμε σε τίποτα bug
-
για το mipad2 λογικα θα βγει αρομα ε; αυτο το κακόμοιρο καμια εξέλιξη θα έχει το mipad2 εχει μεινει στο android 5.1 ξέρουμε τιποτα;
-
-
Μόλις περάστηκε στο Hennessy. Όλα πήγαν καλά με την διαδικασία της εγκατάστασης και προς το παρόν η συσκευή δουλεύει χωρίς κάποιο πρόβλημα. Στο επίπεδο της Ρομ θα δούμε πάνω στην χρήση. Όσο αφορά το Aroma : Μου άρεσε πάρα πολύ η όλη διαδικασία η οποία είναι και όσο γίνεται απλοποιημένη ακόμα και για αυτούς που κάνουν την πρώτη εγκατάσταση Ρομ. Νομίζω ότι αναφέρθηκε από τους MOD, ότι κάποια δυνατότητες δεν έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως, αλλά θα αναφέρω κάποια πράγματα μήπως και δεν είναι έτσι.
Καταρχήν η εγκατάσταση που έκανα ΔΕΝ ήταν μετά από Factory Reset.
Αν και επέλεξα το Bootanimation του forum αυτό δεν το είδα - εμφανίζεται το κλασικό της MI. Όσο αφορά της εφαρμογές δυστυχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το αν δουλεύει σωστά και αυτό γιατί δεν έκανα factory Reset οπότε και επικράτησαν η εφαρμογές που είχα είδη. (π.χ. δεν επέλεξα τον flash player αλλά αυτός ήταν εγκατεστημένος στο κινητό από την προηγούμενη φορά οπότε και υπήρχε ξανά). Εδώ θα μπορούσε να γίνεται κάποιος έλεγχος έτσι ώστε εφαρμογή που δεν θέλουμε αλλά υπάρχει από την προηγούμενη έκδοση Ρομ, τότε αυτή να αφαιρείτε. Το ίδιο μάλλον θα γίνεται αν κάποιος πάει από root σε μη root. Ένα ακόμα που παρατήρησα είναι ότι η φωτεινότητα είναι στο μέγιστο και όταν ξεκινάει το aroma αυτό γίνεται πιο έντονο λόγο του άσπρου υπόβαθρου. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει και πιο χαμηλά ώστε να μειωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Σε μένα ήταν περίπου 9%. Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν οι χρωματισμοί καθώς και όλο το θέμα του TWRP.
Μπράβο παιδιά. Πολύ καλή δουλειά.
-
Μπορούμε να βάλουμε έστω το xposed ;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
@bzanios
Δεν έχουν προστεθεί ακόμα επιλογές στο bootanimation και αρκετά ακόμα , σιγά σιγά θα μπαίνουν extraδακια ..
Οι εφαρμογές γίνονται εγκατάσταση χωρίς προβλήματα ακόμα κι αν έκανες factory reset , θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποια εφαρμογή που δεν την είχες για να δεις αν γίνεται η εγκατάσταση , αλλα είναι ηδη τεσταρισμενο αυτό .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0