Δοκίμασε. Μπορεί να πιάσει.
ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ MI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
@Toyota_gr Φίλε μου πρέπει να βρεθεί ο προηγούμενος κάτοχος του κινητού ώστε να γίνει διαγραφή του προηγούμενου Mi Account. Αν δεν θέλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να σε βοηθήσει να τον ενημερώσεις ότι θα προβείς στην υποβολή μηνύσεις και το αδίκημα είναι απάτη μέσω διαδικτύου, θα χρειαστείς τα mail που κάνατε ανταλλαγή τον τρόπο που έγινε η συναλλαγή κ.λ.π. Θα πληρώσεις παράβολο 100 euro να γνωρίζεις, αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Ο/H Toyota_gr έγραψε:
Αυτος που το ειχε, πως το ειχε περασει; Πως δε του ζηταγε κωδικο;
Τέλος πάντων...επειδή έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ, και ίσως να παιχτήκανε επεισόδια που έχω χάσει, ας μήν σε απογοητεύω γιατί μπορεί να έχω και άδικο.
Υπάρχει κόσμος εδώ μέσα που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα, αρκεί να μην είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κλειδωμένο στο cloud το τηλέφωνο. Εάν είναι...καληνύχτα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το φοβάμαι φιλε μου. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. Περιμενω μηπως βρει τον κωδικο, αλλιως από αυριο ψαχνω να βρω κανενα καταστημα που να μπορει να κανει τη διαδικασια. Σας ευχαριστω πολύ και παλι.
-
@Toyota_gr Φίλε θα σου πάρουνε λεφτά τζάμπα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάποιος να το παράκαμψη, το κινητό σου είναι συσχετισμένο με συγκεκριμένο Mi Account τέλος αν μπορείς να το καταλάβεις.
-
Μια τελευταια ερωτηση, όταν το αγοράζεις καινουριο, σε υποχρεωνει να κανεις mi λογαριασμο;
-
Όχι δεν σε υποχρεώνει κανείς το κάνεις για ευνόητους λόγους όπως mi cloud, find device, εάν ξεχάσεις unlock patern ή pin.
-
Απο την μικρή εμπειρία μου νομιζω οτι δεν θα μπορεσει να παρακάμψει το κωδικο ουτε με fastboot rom.
Η μόνη λυση για να δουλέψει το τηλέφωνο ειναι να ελέγξει τον bootloader εαν είναι ξεκλείδωτος, να περασει twrp recovery και να φλασαρει μια leneage rom η τελος παντων μια κοστιουμ ρομ.
Ταπειινη μου γνώμη για να μην πάει άχρηστο το τηλέφωνο. -
Όσο δεν χάθηκε η επαφή με τον εισαγωγέα του mi account στο κινητό, θα βρεθεί η λύση, δύο κινήσεις χρειάζονται login και delete της συσκευής από τον λογαριασμό του.
-
Δεν βρήκε το κωδικό ο προηγούμενος ιδιοκτήτης οπότε το πήρε πισω. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0