Obey your pardon?
[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
@gchatoutsidis αν δεν βγάλεις άκρη με τη λύση του @jpastos,(που πιστεύω θα βγάλεις), επικοινώνησε με cosmote και σου δίνουν ακριβώς τις ρυθμίσεις. το είχα και εγώ. έχεις δυκαρτο μάλλον...ε;"Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυΐας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει τα όρια της!!!!
(albert einstein) -
[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06) το ποστ γραφει την εκδοση που εχω.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με ποια ρομ είσαι?
Ποιο αρχείο system??
-
Το system.img γτ το φλάσαρες?
Μπες σε fastboot mode Και κάνε έλεγχο bootloader.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
Αν ειναι ξεκλείδωτο , μπες σε twrp και φλασαρε την ρομ. -
κομπλε ειναι ξεκλειδωτο το κινητο το λαθος μου πρεπει να ειναι οτι ξεζιπαρα το αρχειο.τo περναω παλι ζιπαρισμενο.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το system.img γτ το φλάσαρες?
Μπες σε fastboot mode Και κάνε έλεγχο bootloader.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
Αν ειναι ξεκλείδωτο , μπες σε twrp και φλασαρε την ρομ.
την περασα κανονικα το ξεκλειδωσα παλι και εχει κολλησει στο MI.COM powered by android
UPDATE
Τελικα δεν κολλησε το σεταρω κανονικα και ειμαι κομπλε? -
Πιθανολογώ ότι κάτι δεν κάνεις σωστά. Από το αρχείο της ROM που κατέβασες δεν ξε-ζιπάρεις απολύτως τίποτα. ΟΛΟ το αρχείο επιλέγεις και κάνεις flash/εγκατάσταση στο TWRP. Αν είχες πριν επίσημη ROM περασμένη θα χρειαστεί να έχεις κάνει format data + factory reset. Αν γίνουν όλα αυτά σωστά και συνεχίζει και ο bootloader να είναι ξεκλείδωτος, δεν έχει λόγο να σου κολλήσει πουθενά.Ο/H saillok έγραψε:
κομπλε ειναι ξεκλειδωτο το κινητο το λαθος μου πρεπει να ειναι οτι ξεζιπαρα το αρχειο.τo περναω παλι ζιπαρισμενο.την περασα κανονικα το ξεκλειδωσα παλι και εχει κολλησει στο MI.COM powered by android
-
-
-
-
Αν άνοιξε κανονικά στην αρχική οθόνη και όλα αρχικοποιημένα, προχώρα ακάθεκτος. Μας τρόμαξες.Ο/H saillok έγραψε:
UPDATE
Τελικα δεν κολλησε το σεταρω κανονικα και ειμαι κομπλε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες