[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Σας προτεινω μια λυση(συμβουλες απο @gkalen και @dnomikos) οσο αφορα το battery drain στο REDMI 4A που ειχα καθως και καποια αλλα προβληματα.........
καντε factory reset ΑΛΛΑ μην επαναφερετε το τηλεφωνο σας μετα απο το Micloud Η απο τοπικα αντιγραφα(backup) γιατι πιθανοτατα θα φερετε πισω ξανα το οποιοδηποτε προβλημα που ειχατε πριν.......
Γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ..........στηστε το κινητο σας απο την αρχη (προσωπικη εμπειρια).
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ..........στηστε το κινητο σας απο την αρχη (προσωπικη εμπειρια).
-
Καλημέρα μπορεί να μου πει κανείς πως μπορώ να βάλω ξανά το dolby atmos??? Με την τελευταία εγκατάσταση της rom εξαφανίστηκε. Ευχαριστώ περιμένω μια απάντηση. Έχω το mi note pro.
-
-
Τα πάντα βρίσκονται είτε στο net είτε στην ρομ αγαπητέ! Αν σ'αρέσει να ψάχνεις τα βρίσκεις παντού.
-
-
Σε Redmi Note 3 (hennessy) περάστηκε την Παρασκευή βράδυ μόλις ανέβηκε στο φόρουμ. Πρώτα έκανα factory reset, την περασα, έκανα τα wipes και όταν άνοιξε η συσκευή , έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud.
Ύστερα από 4μιση μέρες γεμάτες χρήση, μπορώ να πω μετά σιγουριάς ότι η μπαταρία είναι από τις καλύτερες έως τώρα. Με σκληρή χρήση (gps @ data (και λίγο fb!)) βγάζει ανετότατα την μέρα απο 100% έως το 30%, αλλιώς με χαλαρή χρήση βγάζει 2 μέρες (πολλές κλήσεις, καθόλου gps , μέτριο σερφάρισμα) . Ποιότητα κλήσης , ήχου κλήσης στο ακουστικο & blouetooth .. καμπάνα. Το gps την πρώτη φωρά έκανε ένα λεπτό και 40 δεύτερα να κλειδώσει και όλες τις υπόλοιπες εντός 3 δευτερολέπτων. Data & wifi αμεταβλήτως άριστα !!!
Αυτήν την ρομ την κρατάω στην μνήμη της συσκευής για να ξαναεπιστρέφω σε αυτήν εάν έχω πρόβλημα σε μελλοντικές ρομς (αν και μέχρι στιγμής , κάθε νέα ρομ βγαίνει καλύτερη από την προηγούμενη)
Τα συγχαρητήρια μου και πάλι σε όλους τους chefs !! -
Παιδια καλησπέρα, εχει παρατηρησει κανενας σας τιποτα αφυσικο στην εφαρμογή του καιρου? ενώ είναι συνδεδεμενο στο Wi-Fi και εχουν ιντερνετ κανονικα ολες οι υπολοιπες εφαρμογες ο καιρος επιμενει να λεει ότι δεν υπαρχει συνδεση δικτυου, το ιδιο και με το mobile data. Εχω δωσει τα απαραίτητα δικαιώματα όταν ζητηθηκαν και εκανα και εκκαθαριση δεδομενων και μνημης. Επισης γραφει μετα τον καθαρισμο των δεδομενων <αδυναμια εντοπισμου συσκευης>, και η διαχειριση συσκευης, για τον εντοπισμο της συσκευης, της Google μου δινει θεση την κεραια που παιρνει σημα το κινητο και όχι την πραγματικη του θεση.
Καμμια ιδεα σας παρακαλω.
Το κινητο είναι το Redmi Pro και rom η XTRV 7.5.11, κατά τα υπολοιπα όλα είναι καλα.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
@babis306 για άντε μια "ρυθμίσεις / εγκατεστημένες εφαρμογές / [στο tab όλες] Καιρός " πήγαινε κάτω κάτω στο "Δικαιώματα εφαρμογών" και ενεργοποίησε το "τηλέφωνο" [πράσινο / ΟΝ] και δες μετά αν ενημερώνεται ο καιρός.
Αν αυτό ήταν το πρόβλημά σου. -
Φιλε @soulg καλησπέρα ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, είναι στο on όλα τα δικαιώματα 1) αποθηκευτικος χωρος, 2)τηλεφωνο 3) τοποθεσια, πριν να γραψω εκανα και εκαθαριση δεδομενων εφαρμογης, ειχα παρατηρησει ότι νωρίτερα εκανε μονο χειροκινητη ανανεωση του καιρου και τωρα πλεον δεν κανει καθολου ουτε βρισκει την τοποθεσια μου.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες