[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
2 ερωτήσεις σχετικά με το twrp ,το dpi για το Kate ποιο βάζω και δεύτερον cache και dalvic κάνω πριν κάνω flash την rom ή μετά?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas km έγραψε:
Καλησπέρα εξαιρετική δουλειά. Σε REDMI_NOTE_2 (HERMES) Στο messenger ενώ λειτουργεί κανονικά βγάζει συνέχεια μήνυμα για αναφορά λόγω κρασσαρισματος. Έκανα το messenger απεγκατασταση και εγκατάσταση και πάλι τα ίδια...
Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων μέσα από την εφαρμογή και λογικά θα είσαι ο.κ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συγχαρητήρια καταπληκτική δουλειά ! Περάστηκε σε Μι5 (gemini) χωρίς προβλήματα και κολλήματα . Η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι ενώ μέσα από το arΩma installer επέλεξα wipe cache wipe data μετά την εγκατάσταση εμφανίστηκαν όλα σαν να μην έγιναν . Έπρεπε να τα είχα κάνει από το TWRP ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
-
Μπραβο για την δουλεια.
Σε καθε ενημερωση, θα εχουμε την δυνατοτητα να επιλεγουμε να κανουμε custom εγκατασταση? -
Ο/H bilias78 έγραψε:
Μπραβο για την δουλεια.
Σε καθε ενημερωση, θα εχουμε την δυνατοτητα να επιλεγουμε να κανουμε custom εγκατασταση?
-
muy buen trabajo, felicitaciones a todo el equipo
-
Μόλις πέρασα την rom στο Kate μου όλα καλά, γρήγορη με καλή διαχείριση μπαταρίας, αλλά οι διαχειριστές είχα αφήσει πίσω το play store και τον πλοηγό του κινητού σε αναβαθμίσεις, βέβαια τα αναβάθμισα χειροκίνητα από το appmirror εκτός του πλοηγου που πήγα να βάλω την 8.8.5 και μετά δεν δούλευε ή εφαρμογή οπότε πήγα πάλι πίσω στην 8.7.8. Το mi clound δεν συγχρωνιζει τίποτα πλέον δεν ξέρω γιατί! Αυτά κατα τα άλλα όλα μια χαρά μέχρι στιγμής! Ευχαριστούμε πολύ για όλα είστε οι καλύτεροι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καληαπερα γατόνια του forum. Με redmi pro (omega) είμαι και πάνω που έμαθα το φλασαρισμα της rom, από την 7.5.18 φαίνεται ότι κάτι έκανα λάθος και πλέον δεν μου bootαρει το twrp. Ερωτήσεις:
Α) Να τσεκαρω αν ξανακλειδωθηκε ο bootloader, να εγκαταστήσω ξανά twrp με cmd και ύστερα φλασαρισμα της νέας rom?? Ή
Β) να κάνω αναβάθμιση της νέας rom μέσω της αναβάθμισης του κινητού επιλέγοντας την αποθηκευμένη rom;;;
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες