Έγινε μεταφορά των Off_Topic στο καλάθι, και συνεχίζουμε επί του θέματος.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο dpi πολύ χοντρικά καθορίζει το density των εικονιδιών, widgets και γενικά του LCD panel, πόσο δηλαδή "παχιά" αν θες θα είναι τα εικονίδια ή πόσο "ζουμαρισμένα". Το default DPI του MIUI είναι 480 αν δεν κάνω λάθος (τουλάχιστον στο nikel τόσο είναι), αλλά παίζει να εξαρτάται και από τη συσκευή οπότε δεν κόβω το κεφάλι μου. Για να δει κάποιος με ακρίβεια το LCD density της συσκευής του, μπορεί να ανοίξει ένα terminal παράθυρο (πχ μέσω της εφαρμογής Terminal Emulator - θα το βρείτε στο Play Store - είναι αρκετά δημοφιλές) και απλά να δώσει την εντολή:Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
παντως εγώ 2 μέρες τώρα με την άρωμα, κανένα απολύτως πρόβλημα. Γενικά και με global dev που είχα ,πάλι δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Τα dpi τι ακριβώς είναι και τι γίνεται?
Σορι αφεντικό για το ποστ, δεν είχα διαβάσει προηγούμενα post που έλεγαν ΟΧΙ Nexus!!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μην επιλέγετε αλλαγή του launcher προς το παρόν.Θα βγουν νέες AROMA μόλις είναι έτοιμα αυτά που δοκιμάζουμε.Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Να μένετε στον Default MIUI launcher και να επιλέγετε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση.
Ο Nexus θα αφαιρεθεί και στην θέση του θα μπει ο NOVA οποίος και θα μπαίνει ως πρόσθετος και δεν θα διαγράφεται ο Miui Launcher.
Θα αφαιρεθεί ο Chrome Browser που είναι και πολλά MB, και στην θέση του θα βάλουμε τον Opera mini.
Επιπλέον θα δώσουμε και την επιλογή εγκατάστασης ενός AD-Blocker![]()
Λίγο υπομονή χρειάζεται, και όλα θα φτιάξουν...
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον συγχρόνισμό, δοκίμασα οτι βρήκα σε miui.com (disable data and sync, give all permissions κλπ κλπ) , εκανα log out και ξανα login στον λογαριασμό μου αλλα τζίγος. Δεν συγχρονίζει sms και call log. Πρακτικά δεν μπορω να πάρω cloud backup απο τις 17/05 και μέτα. @MIUI_ART @gkalen καμία ιδέα πως το διορθώνουμε?Ο/H Valmans10 έγραψε:
Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού.
Ο/H intheend έγραψε:
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον συγχρόνισμό, δοκίμασα οτι βρήκα σε miui.com (disable data and sync, give all permissions κλπ κλπ) , εκανα log out και ξανα login στον λογαριασμό μου αλλα τζίγος. Δεν συγχρονίζει sms και call log. Πρακτικά δεν μπορω να πάρω cloud backup απο τις 17/05 και μέτα. @MIUI_ART @gkalen καμία ιδέα πως το διορθώνουμε?Ο/H Valmans10 έγραψε:
Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού.