[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Όταν μπαίνεις στο TWRP Recovery ποια Version σου βγάζει ?
Βασικά όποιο TWRP Version έχουν οι XTRV ROM το ίδιο έχουν και οι ARΩMA, αλλά δεν θυμάμαι τις Version απ΄έξω για όλες τις συσκευές. -
-
-
Καλημέρα, άν και βροχερή. ΛΟΙΠΌΝ Ο ΒΡΕΓΜΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΉ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΆΤΑΙ. Στον έλεγχο που έκανα εγκατασταθηκε το recovery χωρίς την παραμικρή σημείωση, η παρατήρηση. Όταν άρχισε η εγκατάσταση έμεινα έκπληκτος από ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ της Ελληνικής ομάδας , με τον εκπληκτικό και ταυτόχρονα απλό τρόπο που καθοδηγούσε για την εγκατάσταση. Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η διαδικασία το αποτέλεσμα ήταν ΜΑΝΤΑΡΑ. Προχωράω σε ανέβασμα screenshots. Τελειώνοντας πριν προχωρήσω σε πισωγύρισμα, μια παρατήρηση για την βελτίωση μιας χρήσης GPS που είναι χρήσιμη σε όσους ταξιδεύουν εκτός ευρώπης. Εκεί που έχει την επιλογή για χρήση GPS για διάφορες Ηπείρους , και μια την σταθερή MIUI . Η πρόταση μου είναι στην πορεία όταν γίνει κατορθωτό να διορθωθεί ο τρόπος εγκατάστασης - που ΜΆΛΛΟΝ ΡΌΛΟ ΈΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ - να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων του GPS ανάλογα στην Ήπειρο που βρίσκεται ο χρήστης .
Αυτά τα πρώτα σαν παρατήρηση μόνο σε ότι έχει σχέση με την εγκατάσταση, αφού το αποτέλεσμα ήταν ατυχές.
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SCREENSHOT -
@dhmlaz
Μπορεις να με βοηθήσεις λίγο να καταλάβω τι ακριβώς έχεις κάνει ..
Εδώ βλέπω ότι φοράς stable 8.1.2.0 , αυτή είναι official , τι ακριβώς έχεις κάνει γιατί δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα σου ..
Ότι και να έχεις κάνει μέχρι τώρα πιθανώς είναι λάθος , δεν νομίζω να έχεις ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία εγκατάστασης .. -
Αυτό που έκανα ήταν με θρησκευτική ευλάβεια η εφαρμογή των οδηγιών που είχε ο οδηγός. Και factory reset & fast boot klp. Μάλιστα δεν προχώρησα πριν μου έρθει μια απάντηση για το πώς βλέπω εαν το συστεμ είναι μόνο για ανάγνωση. Αφού λοιπόν διαπίστωσα ότι το σύστημα είναι ανοικτό, αφου πουθενά δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα είτε σε κόκκινο χρώμα είτε κάτι άλλο προχώρησα την εγκατάσταση . Οχι την τυπική αλλά με επιλογές. Δεν γνωρίζω εάν φταίει αυτό. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι πριν πάω στην κανονική XTRV 7.6.8 πραγματοποίησα επανεκίνηση , και σε αυτή την φάση απλά διαγράφτηκαν κάποια εικονίδια απο την stable. Όπως θα διαπίστωσες ενώ η έκδοση που παρουσιάζεται είναι η stable τα εικονίδια είναι της αρωμα. Εν πάσει περιπτώσει αυτή την στιγμή είμαι στην διαδικασία πισωγυρίσματος.
-
@dhmlaz
Λοιπον ...
Μπες σε twrp
Διαλεξε Wipe , και σύρε δεξιά για swipe to factory reset ..
Μετά διαλέξε , Install και βρες το ζιπ της αρομα ..
Επέλεξε την τυπική έγκατασταση και θα προχωράς στο επόμενο μέχρι να τελειώσει η εγκατάσταση και να κάνει reboot η συσκευή
Μετά απ'αυτα , πες μου τι γίνεται...
EDIT
Με θρησκευτική ευλάβεια θ'ακολουθησεις αυτά ακριβώς που σου λέω , τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω .. -
Μάλλον έκανε χρήση της τροποποίησης και όχι της προσαρμοσμενης εγκατάστασης.
Κράτησε δλδ την STABLE που είχε και πρόσθεσε τις εφαρμογές, με αποτέλεσμα ένα μικρό μπάχαλο.
=============== Ιουν 18th 2017, 1:28pm ===============
Θα ξανακάνεις Factory reset και θα επιλέξεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση. γιατί η aroma είναι developer και εσύ έχεις stable Rom. -
-
-
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Χθες ήρθε mail για την άρωμα, την οποία φλασαρα και μόλις τώρα ήρθε άλλο Mail με xtrv..... Ισχύει ή έγινε λάθος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες