Το γύρισα στα Αγγλικά και είναι εντάξει, ευχαριστώ και καλημέρα...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά και δες αν κρασάρει πάλι.Ο/H Geowrc έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,χθες παρέλαβα το NOTE 4X και φυσικά αμέσως φλασαρα την Ελληνική Αρωμα, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι Κρασαρει το "επιλογές για προγραμματιστες" μπορώ να κάνω κάτι;
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@MIUI_ART Δημήτρη καλημέρα πρωινό σε βλέπω Εγώ ήμουν νυχτερινός σε λίγο πάω για ύπνο
Ήταν μία πολύ επεισοδιακή νύχτα με καταστροφές...
=============== Ιουν 22nd 2017, 6:02am ===============
Ο/H Geowrc έγραψε:
Το γύρισα στα Αγγλικά και είναι εντάξει, ευχαριστώ και καλημέρα...
Θα το δούμε. -
Καλημέρα σε όλες και όλους.
Πέρασα την αρωματική σε Redmi Pro
Καταρχήν την πέρασα χωρίς παραμετροποιηση για να έχω μια πρώτη εικόνα.Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε πάρα πολύ η εύκολη καθοδήγηση.
Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αφού δεν έχω περάσει όλες τις εφαρμογές μου κάτι που με φέρνει στο ερώτημα που θέλω να θέσω.Τις εφαρμογές μου τις ξαναστηνω από την αρχή ή τις βάζω από το backup?
Ο μόνος κίνδυνος είναι τα τυχόν bugs ή έχει να κάνει με τον τρόπο εγγραφής στο σύστημα?
Και επειδή θέλω να ξεκινήσω πάλι από την αρχή και να επιλέξω εφαρμογές και αναλύσεις το ξεκινάω το αρωμα όλο από την αρχή ,με factory reset και πάλι,? Υποθέτω πως όχι αλλά καλύτερα να το ρωτήσω για επιβεβαίωση. Και κάτι ακόμα πού το έχω αναφέρει σε άλλο νήμα αλλά μιας και τα λέμε τώρα όλα.
Η εφαρμογή του φόρουμ συνεχίζει να μην με βάζει κατευθείαν όταν κάνω login αλλά θέλει 2-3 επαναλήψεις είτε με βιφι σύνδεση είτε με ντατα και τώρα που έβαλα την αρωμα και έχει την εφαρμογή προεγκατεστημένη και είναι καθαρή η συσκευή συνεχίζει να το κάνει άρα υποθέτω είναι κάτι που έχει να κάνει με την συσκευή redmi pro ?
Ευχαριστώ και Κάτι.
=============== Ιουν 22nd 2017, 10:30am ===============
Περασα τελικα ξανά την 10 μεσα απο την αρώμα με τις δικες μου προτιμήσεις, έβαλα και απο backup τις εφαρμογές και τα ανάλογα αρχεία. Μέχρι στιγμής που το τρεχω το κινητό δεν παρατηρησα κατι, καποιο λακαρισμα ή αλλο.
Θα φανεί στην πορεία αλλά με τις μέχρι τωρα ρομ που περασα, περα απο τα αρχικά προβλήματα με τιν κινέζικη ρομ η ομάδα εδω δείχνει την αξία της, δεν αναμενω κάποιο θέμα. Αν μου λεινατε και το θεμα της εφαρμογής του φόρουμ
=============== Ιουν 22nd 2017, 11:41am ===============
και το πρόβλημα στην σύνδεση είναι και στην σελίδα μέσα απο Browser. Χμμμμ!! -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Καλημέρα σε όλες και όλους.
Πέρασα την αρωματική σε Redmi Pro
Καταρχήν την πέρασα χωρίς παραμετροποιηση για να έχω μια πρώτη εικόνα.Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε πάρα πολύ η εύκολη καθοδήγηση.
Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αφού δεν έχω περάσει όλες τις εφαρμογές μου κάτι που με φέρνει στο ερώτημα που θέλω να θέσω.Τις εφαρμογές μου τις ξαναστηνω από την αρχή ή τις βάζω από το backup?
...............
Περασα τελικα ξανά την 10 μεσα απο την αρώμα με τις δικες μου προτιμήσεις, έβαλα και απο backup τις εφαρμογές και τα ανάλογα αρχεία..............
και το πρόβλημα στην σύνδεση είναι και στην σελίδα μέσα απο Browser. Χμμμμ!!
Εγώ πάντως μπαίνω κανονικά στο φόρουμ από την εφαρμογή.
Σε ευχαριστούμε και πάλι -
Δεν επελεξα κάτι το ίδιαιτερο σε οδηγεί μονο του το πρόγραμμα και επιλέγεις μονος σου, νομιζω το δείχνει αναλυτικά στην αρχη του νηματος.Απο εκεί και περα κατι κινέζικα και κάποιες άλλες εφαρμογές δεν τις επέλεξα επειδή έχω τις δικές μου προτιμήσεις. Ποιο βαθιά στα νερά δεν μπήκα δεν υπάρχει λόγος εξάλλου. Νομιζω ότι το ζητούμενο είναι μια ευχριστη συσκευή με λειτουργικό λογισμικό χωρίς πολλά πολλά κολλήματα. Σε αυτό οι σημερινές μου εντυπώσεις, που δεν το εχω αφήσει από το χέρι μου το κινητό είναι εξαιρετικες.
-
-
-
.
-
-
Το μόνο πρόβλημα που εντοπισα σήμερα είναι οταν παω να αλλαξω μια εικόνα σε μια επαφη.
Οταν επιλεγω εικονα από το gallery μου λέει ότι δεν υπάρχει φωτογραφια αποθηκευμενη. Εχει να κάνει μήπως με το οτι δεν επελεξα το πρόγραμμα φωτογραφιών της ρομ αλλά επέλεξα δικο μου ? -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα που εντοπισα σήμερα είναι οταν παω να αλλαξω μια εικόνα σε μια επαφη.
Οταν επιλεγω εικονα από το gallery μου λέει ότι δεν υπάρχει φωτογραφια αποθηκευμενη. Εχει να κάνει μήπως με το οτι δεν επελεξα το πρόγραμμα φωτογραφιών της ρομ αλλά επέλεξα δικο μου ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες