Αν από απλή xtrv πήγαμε σε aroma και μετά πάλι σε xtrv πρέπει να κάνεις factory reset ή δεν πρέπει) για να πας ξανά σε aroma. ΕυχαριστώΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Factory Reset κάνεις MONO αν έχεις παλιότερη AROMA Version από την 7.6.29.Αν είχες βάλει την 7.6.29, δεν χρειάζεται Factory reset, όπως δεν χρειάζεται επίσης σε όλους όσους είχαν μόνο την απλή XTRV ROM, και βάζουν για πρώτη φορά ARΩMA ROM.Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Πάλι Factory Reset για να περασω τη νεα ΑΡΩΜΑ??? Ως ποτε ρε παιδια??? Θα με χωρισει η γυναικα μου!!!
![]()
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Αν από απλή xtrv πήγαμε σε aroma και μετά πάλι σε xtrv πρέπει να κάνεις factory reset ή δεν πρέπει) για να πας ξανά σε aroma. Ευχαριστώ
Απλά ένα Wipe των Cache είναι αρκετό. -
Καλημέρα σε όλους έχω ένα xiaomi note 3 se kate και θέλω να ρωτήσω για ένα θεματάκι που έχω με την κάμερα έχει stable rom 8.2.4.0 όταν βγάλω μια φωτογραφία δεν εμφανίζεται στην έκθεση για να την κάνει backup ξέρει κανένας καμία λύση
-
-
Καλημέρα σας, μετά την αναβάθμιση που έκανα δεν μου εμφανίζει κατά την κλήση την όποια φωτογραφία έχω στην επαφή μου. Ενώ στο ιστορικό κλήσεων υπάρχει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος..
-
-
-
Ο/H secforces έγραψε:
Καλημέρα σας, μετά την αναβάθμιση που έκανα δεν μου εμφανίζει κατά την κλήση την όποια φωτογραφία έχω στην επαφή μου. Ενώ στο ιστορικό κλήσεων υπάρχει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος..
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Ο/H secforces έγραψε:
-
Ο/H secforces έγραψε:
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
-
-
Hola. Tengo 7.6.8 de ácidos grasos 3, será perfecto, pero cuando trato de parpadear Xposed vive en logotipo de MI y no se inicia ... ¿Qué estoy haciendo mal? gracias
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες