Σε ποιά από τις συσκευές που έχεις ?Ο/H intheend έγραψε:
Εμένα μου δείχνει το update κανονικά 7.10.12 αλλά όταν πατάω να το κατεβάζει μου λέει " you are already up to date".. .Eίμαι τόσο μπροστά?
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Εμένα μου δείχνει το update κανονικά 7.10.12 αλλά όταν πατάω να το κατεβάζει μου λέει " you are already up to date".. .Eίμαι τόσο μπροστά?
-
Ηλίας
-
Πέρασα την 7.10.12 στο KENZO και α) το wifi αν και είναι ανοικτό και εντοπίζει τα δίκτυα δεν συνδέετε αυτόματα αλλά πρέπει να το συνδεσω εγώ. β ) τόσα χρόνια δεν το είχα δει αλλά τώρα οπότε γίνετε σύνδεση στο ιντερνέτ δίπλα στο εικονίδιο του wifi κάτω δεξιά εμφανίζετε και εξαφανίζετε άμεσος το σύμβολο που έχουν τα δεδομένα όταν είναι ανοικτά. (Με τα 2 βελάκια πάνω κάτω.) Τι είναι αυτό? τα δεδομένα μου είναι κλειστά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προβλημα(?) σε Mi4c (Libra): Κατεβασα την 7.10.12 απο το mail, την περασα με TWRP και δεν τη φορτωνε! Με Volume+ & Power ξαναμπηκα σε TWRP, την ξαναπερασα κ παλι το ιδιο! Μου εβγαζε "Error 11" κ οτι δε βρεθηκε αρχειο MD5 ή καπως ετσι. Γενικα, την περνουσε σε 15sec κ στο τελος εγραφε οτι ολα οκ... Τελικα περασα με OTG την προηγουμενη, κ ολα οκ...
Λόγω κακης ποιοτητας-ταχυτητας του Wi-Fi, ισως κατεβηκε σπασμενη, αν κ μου εδειχνε μεγεθος 1.3 gb.
Εν τέλει, οποιος αδερφος εχει Libra, τον παρακαλω θερμά να μας πει αν την περασε!!! -
-
Είχα πρόβλημα αντίστοιχο με το Redmi Pro. Έκανα format data and factory reset και το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν υπάρχει φάκελλος της #ΣΥΛΟΓΗ# και μπαίνω με τον υπολογιστή να κατεβάσω φωτογραφίες, το 4g δεν δουλεύει ούτε στην cosmote oute wind, και μετά από δύο ημέρες δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω την δυνατότητα να βλέπω μέσω τηλεφώνου τις φωτογραφίες που είναι στο mi cloud, είτε να τις κατεβάσω σε αυτό. ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ η καθοδήγηση για λύση αυτών των προβλημάτων;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@dhmlaz
Μετά το format data κάνουμε reboot σε recovery για να προχωρήσουμε .. φαντάζομαι το έκανες έτσι .. -
-
@dhmlaz
Αυτο μου ακούγεται σαν πρόβλημα του cloud , ίσως είναι bug απο sources και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε feedbacks κι από άλλους .. -
-
Περασμα της 7.10.12 πάνω από την προηγούμενη μέσω twrp έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων που λένε με τα wipes των cashes όλα καλά μόνο μέχρι στιγμής που παρατήρησα είναι ότι από τον φάκελο με τα διάφορα εικονίδια χάθηκε το εικονίδιο του mi account κάτι άλλο μετά από κάποιες ώρες απλής λειτουργίας δεν είδα θα τσεκαρω και επανέρχομαι!!!!!!!Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες