[XTRV-7.5.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/05 19:25)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
καλημερα στην ομαδα!!!μια ερωτηση θελω να κανω λογο οτι ειμαι απο λιγο εως πολυ ασχετος.περασα και εγω την καινουργια ρομ στο redmi note 2 αλλα η διαδικασια δεν ηταν ετσι οπως δειχνεται.περαστηκε η ρομ οπως της αλλες φορες.δεν με ρωτησε για τιποτα.εκανα εγω καποια βλακεια λογο οτι ειμαι ασχετος;η ετσι περναει σε αυτο το μοντελο;ευχαριστω!!!!
-
Ο/H indefix έγραψε:
καλημερα στην ομαδα!!!μια ερωτηση θελω να κανω λογο οτι ειμαι απο λιγο εως πολυ ασχετος.περασα και εγω την καινουργια ρομ στο redmi note 2 αλλα η διαδικασια δεν ηταν ετσι οπως δειχνεται.περαστηκε η ρομ οπως της αλλες φορες.δεν με ρωτησε για τιποτα.εκανα εγω καποια βλακεια λογο οτι ειμαι ασχετος;η ετσι περναει σε αυτο το μοντελο;ευχαριστω!!!!
Ανεβασε μια φωτογραφία να δουμε λιγο πια περασες γιατι απο τα λεγόμενα σου δεν νομιζω να ειναι η XTRV
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
AYTHN ΠΕΡΑΣΑ
-
-
ωραια.ευχαριστω πολυ.ναι για την aroma ελεγα.παντως αφου δεν εκανα λαθος ειμαι σε καλο δρομο.χαχαχα
-
-
OOPS!
no mirrors found. (ώρα 17:17), θα δοκιμάσω και αργότερα. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@varitimos84
Πηγές δύο πίσω , πας για factory reset ..
Μπορεί να συμβεί αυτό ..
Edit
Δοκίμασε την 7.5.11 μήπως ισιωσει και μετά fr ..
Παλιότερα συνέβαινε το ίδιο και με μια version πίσω
περασα την 7.5.11 εκανα factory reset.. κ δεν βλεπει πλεον ουτε τα ΙΜΕΙ
περασα κ την Global stable 8.0.4.0 με sp tools αλλα παλι γιοκ IMEI.. η 8040 ειναι η τελευταια official που μου αναγνωριζε ΙΜΕΙ) -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
εχουμε κ λεμε...περασα την 7.5.11 εκανα factory reset.. κ δεν βλεπει πλεον ουτε τα ΙΜΕΙ
περασα κ την Global stable 8.0.4.0 με sp tools αλλα παλι γιοκ IMEI.. η 8040 ειναι η τελευταια official που μου αναγνωριζε ΙΜΕΙ)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες