με το power κρατημένο για πολύ ώρα δεν αντιδράει;
Redmi Note 3 pro - talk back [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Πάτα και κράτα πατημένα τα κουμπιά volume down & power μέχρι να μπει σε fastboot mode...μπορεί να χρειαστεί να τα κρατάς πατημένα μέχρι και 2 λεπτά
-
-
κράτα τώρα το power για αρκετή ώρα μέχρι να ανταποκριθεί το κινητό.
-
Τι έγινε τελικά ? Άνοιξε κανονικά μετά το reboot που έκανες ?
-
Οχι δυστυχως.Πρεπει να σου δειξω μεσω βιντεο τι ακριβως εχει παθει το κινητο.αλλα δεν μπορω να το ανεβασω γιατι ειναι μεγαλο το αρχειο.
-
Αν δεν έχεις πρόσβαση στα μενού επιλογών - ρυθμίσεις δεν έχεις και πολλές επιλογές. Θα πρέπει να περάσεις εκ νέου ρομ.
Θυμάσαι ποια είχες πριν ? Είχες ξεκλειδώσει τον bootloader ? -
Οπως το αγορασα απο το vickmall δεν εκανα τιποτα παραπανω γιατι ειμαι ασχετος.Δεν θυμαμαι ποια rom ειχε και δεν ξερω αν ειναι ξεκλειδωτο το bootloader.
-
Εποχή που το αγόρασες ? Θα βοηθήσει, πίστεψέ με
-
31/10/2016.Βοηθησε με γιατι δεν εχω αλλο τηλεφωνο και εχω σαλταρει απο το απογευμα.
-
-
Θα πρεπει να σου θυμισω οτι το τηλεφωνο εχει κολλησει και δεν μπαινει στο μενου-ρυθμισεις οποτε δεν μπορω να κανω τις ενεργειες που αναφερεται στο οδηγο Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 απο το σημειο αυτο και κατω οπως δειχνω στην φωτο .για να μην σε κουραζω και εσενα μονο εαν σου στειλω σε καποιο email τα δυο βιντεο που εχω τραβηξει θα δεις και εσυ οτι δεν μπορω να κανω τιποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0