Άλλαξε το region σε Ινδία και θα συνεχίσει να κάνει αναβαθμίσεις
Redmi Note 3 pro - talk back [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Αλλα το region σε India.Θα περιμενω μελλοντικες αναβαθμισεις .Ευχαριστω ολα τα παιδια της miui hellas για την βοηθεια που μου προσφεραν ολες αυτες τις ημερες .ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και και δινεται αμεσες λυσεις σε τυχον προβληματα μας.Ευχαριστω και παλι
-
Κάνε και ένα reboot την συσκευή εάν δεν σου έχει βγάλει ήδη αναβάθμιση...καλό θα ήταν να μην βάλεις ακόμα εφαρμογές εάν δεν τελειώσουν οι αναβαθμίσεις
-
τωρα το φορτωσα ηδη με οτι εφαρμογες ειχα.ευχαριστω παντος
-
-
Καλημερα και παλι εχω περασει μερικες μερες και τελικα δεν μου εχει ερθει ακομα αναβαθμιση ωστε να περιλαμβανει και ελληνικο μενου.Δεν ειμαι ιδιαιτερα εξεοκοιωμενος με τα αγγλικα και ολα ειναι στα Αγγλικα.Εχετε καμια ιδεα πως θα περαστει η ελληνικη γλωσσα στο μενου ή απλα θα πρεπει να περιμενω ακομα μερικες μερες?Ευχαριστω πολυ
-
Δοκίμασε να αλλάξεις το region από τα settings σε India, επανεκκίνηση και μετά δοκίμασε για αναβάθμιση
-
το εχω κανει απο την Τεταρτη που το ειπες και μεχρι στιγμη δεν εχω λαβει καμια αναβαθμιση.
-
Χονγκ Κονγκ δοκίμασες;
-
Εβαλα Χονγκ Κονγκ εκανα reboot τιποτα και παλι.θα περιμενω να μου ερθει καμια αναβαθμιση.
-
περίμενε στο Χονγκ Κόγκ είσαι στα σίγουρα.
-
Αν δεν παίρνει αναβάθμιση ίσως να μην έχει μπει σωστά η ρομ που έχεις και αν θέλει πέρασμα εκ νέου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0