Link υπάρχει, αλλά θα πρότεινα υπομονή να δούμε κατά πόσο είναι σωστό και σταθερό.Ο/H jimmynet έγραψε:
[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H jimmynet έγραψε:
1) έχουν αναφερθεί προβλήματα με αρκετές συσκευές.
2) και σημαντικότερο, θα έχετε προβλήματα στην επόμενη αναβάθμιση της ROM, και θα σας εξαφανιστεί ο Super User.
Να περιμένετε να πιστοποιήσουμε πως είναι οκ η νέα Version, και να είστε σίγουροι πως αν όλα είναι όπως πρέπει, θα βάλουμε μέσα στις ROM την νεώτερη Version.
-
Ο/H kyian έγραψε:
Καλημερα ,προσπαθω να παρω backup σε twrp 3.1.0.3 για να περασω την aroma και δινει αυτο το λαθος createTarFork() process ended with ERROR=255 καμια ιδεα για να συνεχισω ? Ειμαι στη 7.5.11 Να περασω απο πανω την 7.5.25 χωρις backup ?
edit:Ξεπεραστηκαν τα οποια προβληματα ,εγκατασταση σε kenzo της aroma και ολα καλα μεχρι αυτη την στιγμη ,Ενα Μεγαλο Μπραβο και παλι σε ολους τους συμμετεχοντες μαγειρους ! -
-
Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
@BanditGR και αν τυχόν το αναβαθμίσεις μέσω playstore τι γίνεται;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
@BanditGR και αν τυχόν το αναβαθμίσεις μέσω playstore τι γίνεται;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατάλαβα...σε ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
ευχαριστουμε πολυ τα παιδια,ειναι πραγματικα αξιεπαινοι.
Θα θελαμε αν ειναι εφιτκο, καποια αλλαγη στα γραφικα,εμφανιση,χρωμα των εφαρμογων και του περιβαλλοντος γενικα,αν οχι με καθε ρομ,καθε 4-5 εβδομαδες πχ. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H whoknowsss έγραψε:
επέλεξα την Google αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.Η κάμερα παραμένει η γνωστή αγαπημένη της Miui.Ξέρουμε κάτι γι αυτό?
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Υπάρχει κάποιο νέο;;;
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Επέλεξα προεπιλεγμένη εγκατάσταση ,ανοίγει το τηλ και κρασάρει το pixel launcher
Λογικα τον nexus ενοοω αλλα οταν πηγε να ανοιξει στην επιφανεια εργασιας μου πεταγε μυνημα "δυστυχως η εφαρμογη pixel launcher σταματησε να λειτουργει".Μετα ξαναπερασα ρομ με προσαρμοσμενη εγκατασταση και miui launcher και ολα καλα.Για το pixel launcher γραφει κ ενας αλλος φιλος εδω για το henessy
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0