Link υπάρχει, αλλά θα πρότεινα υπομονή να δούμε κατά πόσο είναι σωστό και σταθερό.Ο/H jimmynet έγραψε:
[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί πιο πριν, στο Mi3 με την τελευταία aroma, βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα λάθους για NetworkLocation, σε σημείο που είναι σπαστικό!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Να μην προχωράτε σε αναβάθμιση του Super User μέσα από το Google Play γιατί ....Ο/H jimmynet έγραψε:
1) έχουν αναφερθεί προβλήματα με αρκετές συσκευές.
2) και σημαντικότερο, θα έχετε προβλήματα στην επόμενη αναβάθμιση της ROM, και θα σας εξαφανιστεί ο Super User.
Να περιμένετε να πιστοποιήσουμε πως είναι οκ η νέα Version, και να είστε σίγουροι πως αν όλα είναι όπως πρέπει, θα βάλουμε μέσα στις ROM την νεώτερη Version.
-
καποια βοηθεια εδω παρακαλω ?Ο/H kyian έγραψε:
Καλημερα ,προσπαθω να παρω backup σε twrp 3.1.0.3 για να περασω την aroma και δινει αυτο το λαθος createTarFork() process ended with ERROR=255 καμια ιδεα για να συνεχισω ? Ειμαι στη 7.5.11 Να περασω απο πανω την 7.5.25 χωρις backup ?
edit:Ξεπεραστηκαν τα οποια προβληματα ,εγκατασταση σε kenzo της aroma και ολα καλα μεχρι αυτη την στιγμη ,Ενα Μεγαλο Μπραβο και παλι σε ολους τους συμμετεχοντες μαγειρους ! -
-
Αναβαθμίζεται το apk και όταν το ξανανοίξεις, σου ζητάει να αναβαθμίσει το su binary και αν το καταφέρει σου ζητάει reboot. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα, αλλά στις εκδόσεις 2.80 και 2.81 κάποιες συσκευές έχασαν root και δεν θεωρούνται σταθερές ως εκδόσεις. Γι' αυτό προτείνω υπομονή.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
@BanditGR και αν τυχόν το αναβαθμίσεις μέσω playstore τι γίνεται;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αναβαθμίζεται το apk και όταν το ξανανοίξεις, σου ζητάει να αναβαθμίσει το su binary και αν το καταφέρει σου ζητάει reboot. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα, αλλά στις εκδόσεις 2.80 και 2.81 κάποιες συσκευές έχασαν root και δεν θεωρούνται σταθερές ως εκδόσεις. Γι' αυτό προτείνω υπομονή.Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
@BanditGR και αν τυχόν το αναβαθμίσεις μέσω playstore τι γίνεται;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατάλαβα...σε ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
ευχαριστουμε πολυ τα παιδια,ειναι πραγματικα αξιεπαινοι.
Θα θελαμε αν ειναι εφιτκο, καποια αλλαγη στα γραφικα,εμφανιση,χρωμα των εφαρμογων και του περιβαλλοντος γενικα,αν οχι με καθε ρομ,καθε 4-5 εβδομαδες πχ. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν είναι έτοιμα ακόμη στο Aroma Script τα Wipes των Cache & Data και η Google Camera.Στην επόμενη Version θα αντικαταστήσουμε τον Nexus Launcher ως επιλογή με τον Nova Launcher.Ο/H whoknowsss έγραψε:
επέλεξα την Google αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.Η κάμερα παραμένει η γνωστή αγαπημένη της Miui.Ξέρουμε κάτι γι αυτό?
Δοκίμασε να κάνεις Flash την κανονική XTRV ROM που υπάρχει στην πρώτη σελίδα και όχι το AROMA.Ο/H drillerkiller έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Υπάρχει κάποιο νέο;;;
Pixel ?Εννοείς μήπως τον Nexus ?Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Επέλεξα προεπιλεγμένη εγκατάσταση ,ανοίγει το τηλ και κρασάρει το pixel launcher
Λογικα τον nexus ενοοω αλλα οταν πηγε να ανοιξει στην επιφανεια εργασιας μου πεταγε μυνημα "δυστυχως η εφαρμογη pixel launcher σταματησε να λειτουργει".Μετα ξαναπερασα ρομ με προσαρμοσμενη εγκατασταση και miui launcher και ολα καλα.Για το pixel launcher γραφει κ ενας αλλος φιλος εδω για το henessy
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0