Εγραψες.Ηδη το εκανα.Να'σαι καλά.Ο/H gkalen έγραψε:
@kinezakias
Στο aroma μπορείς να μπεις όσες φορές θες , προς το παρόν δεν έχουμε ακόμα τις επιλογές εγκατάστασης άλλων παραμέτρων χωρίς την εγκατάσταση της Ρομ..
Στην επόμενη aroma θα υπάρχουν κι αυτές οι επιλογές και ίσως μπεί και η διαγραφή του mms apk αν δεν δημιουργεί αλλά προβλήματα ..
Προς το παρόν , με root explorer , πας στο system/priv-app/ ... Και διαγράφεις το φάκελο Mms ..μετά κάνεις reboot τη συσκευή ..
[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@kinezakias
Στο aroma μπορείς να μπεις όσες φορές θες , προς το παρόν δεν έχουμε ακόμα τις επιλογές εγκατάστασης άλλων παραμέτρων χωρίς την εγκατάσταση της Ρομ..
Στην επόμενη aroma θα υπάρχουν κι αυτές οι επιλογές και ίσως μπεί και η διαγραφή του mms apk αν δεν δημιουργεί αλλά προβλήματα ..
Προς το παρόν , με root explorer , πας στο system/priv-app/ ... Και διαγράφεις το φάκελο Mms ..μετά κάνεις reboot τη συσκευή ..
-
@fog
Το back up θα μου χρειαστεί σε περίπτωση που δεν πάρει την καινούρια?
Γιατί σαν δεδομένα δεν με νοιάζει κάτι που έχω, το ξαναπερνάω
Απλά η διαδικασία ποια είναι?
Κατεβάζω το zip, μπαίνω σε twrp, κάνω factory reset και cache και τα λοιπά και μετά πάλι μέσα από twrp πάω στο install και είμαι κομπλέ? -
Ένα πλήρες backup θα είναι χρήσιμο αν κάτι πάει στραβά. Το καλύτερο θα ήταν ένα nandroid μέσα από το twrp και αποθηκευμένο σε υπολογιστή. Η υπόλοιπη διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεις.
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk -
-
@kinezakias
Ξαναφλασαρε τη Ρομ , όπως βλέπεις δημιουργήθηκε προβλήμα με τη διαγραφή του Mms ..
Οι υπόλοιποι .. είπαμε να μην κάνετε έγκατασταση άλλου launcher από το aroma γιατί θα έχετε πρόβληματα , βάλτε πάλι τη Ρομ με επιλεγμένο τον mihome launcher -
Ο/H gkalen έγραψε:
@kinezakias
Ξαναφλασαρε τη Ρομ , όπως βλέπεις δημιουργήθηκε προβλήμα με τη διαγραφή του Mms ..
Οι υπόλοιποι .. είπαμε να μην κάνετε έγκατασταση άλλου launcher από το aroma γιατί θα έχετε πρόβληματα , βάλτε πάλι τη Ρομ με επιλεγμένο τον mihome launcher
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα προσπαθησω σε λιγο παλι γιατι το φορτιζω, εναα clean install με factory reset, και αν δεν βγει ακρη θα περασω καποια πιο παλια εκδοση.
Μιλαω παντα για την rom για το ido, στο henessy δεν ειχα καποιο θεμα -
@jimakos234
Κι εγώ ido έχω και είναι ρολόι ..
Πέρασε τη Ρομ με προσαρμοσμένη έγκατασταση , άσε τις υπόλοιπες επιλογές .. -
Θετική απάντησηΑπλά μια σημείωση: Δεν αφαιρούμε ποτέ stock εφαρμογές του τύπου dialer, επαφές, SMS κτλ από βαριά customized Android τύπου MIUI ή touchwiz. 9 στις 10 θα δημιουργηθεί πρόβλημα, καθώς η ROM έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε σε πάρα πολλές περιπτώσεις να εξαρτάται από την ύπαρξη και την ορθή λειτουργία αυτών των εφαρμογών. Αν θέλουμε εναλλακτικές εφαρμογές απλά τις προσθέτουμε και χρησιμοποιούμε αυτές, αφήνοντας ήσυχες τις stock (όπου αυτό είναι εφικτό).
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην dnomikos ()
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0