Ενα ακομα στοιχειο που ισως πρεπει να μας δοθει δυνατοτητα αφαιρεσης,ειναι το ημερολόγιο της μαμάς το οποίο όταν το συμβουλεύομαι γυρω στα μεσάνυχτα (γιατί τότε ευκαιρω) πάντα έχει 1 μέρα μετατόπιση όλων των επαναλαμβανόμενων συμβάντων, ενώ μετά από λίγη ωρα παίρνει τα ίσια του; Ανεξαρτήτως rom αυτό, με όλες το κάνει.
[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Θα έγραφα ότι έχει ένα θέμα ο Nexus Launcher σε Note 3 Pro (kenzo) αλλά η ομάδα με πρόλαβε και έβγαλε ήδη το fix.
Απίστευτη η δουλειά που γίνεται από την ομάδα.
Μπράβο παιδιά ! (αν και ένα μπράβο είναι πλέον λίγο...) -
-
Στο Mi3 η ανανεωμένη Aroma 7.5.25 περάστηκε με επιτυχία χωρίς αναφορά λάθους στο τέλος της εγκατάστασης και εκείνη την αναφορά bug. Αλλά παρατήρησα ότι κατά την εγκατάσταση στο 60% κολλάει για κανένα 10 λέπτο. Και το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία. Η διαπίστωση αυτή γίνεται με γνώμονα τις άλλες δύο συσκευές που έχω.
Επίσης στο Redmi3s περάστηκε με επιτυχία χωρίς αναφορά λάθους στο τέλος τις εγκαταστάσης.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Freeze πως γινεται δηλαδη καλε μου φιλε;Ο/H jgougos έγραψε:
@bandit Να πω και γω ότι Από τις εφαρμογές που το miui παίζει 100% χωρις πρόβλημα και μπορείς να τις κάνεις freaze είναι :browser, cloud ,video, ημερολόγιο, μουσική. Όλες οι άλλες είναι μέρος του miui.
Edit: Ξέχασα και το mail μια χαρά freeze
-
Κατά την εγκατάσταση (χωρίς Factory Reset) δεν επέλεξα να μου εγκαταστήσει το Dolphin και το Cm transfer διότι είχα ήδη πιο νέες εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών εγκαταστημένες. Η εγκατάσταση του Άρωμα όμως μου τις έσβησε. Μπορεί αυτό να διορθωθεί. Αν τις επέλεγα για εγκατάσταση θα τα περνούσε τα app αυτά αλλά με τις παλιές τους εκδόσεις.
Ευχαριστώ!!!
Από το Mi-4c με το Tapatalk -
Από το aroma πρέπει να επιλέξεις να κάνεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση και να επιλέξεις το default miui launcher.Μόνο έτσι θα δουλέψει το τηλ λόγω του προβλήματος με το nexus launcher.Ο/H lefesta έγραψε:
Έκανα όλους τούς πιθανούς συνδιασμους για εγκατάσταση στους launcher όπως και στην rom, clean install σε τελική έκανα σε όλες τις προσπάθειες αλλά τίποτα δεν αλλάζε οπότε 7.5.11 και πάλι προς το παρόν
Επίσης στο τέλος έβγαζε σφάλμα εγκατάστασης στο twrp, έχω κράτησει την αναφορά ΣΤΟ RN2 για να την στείλω
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το σφάλμα που βγάζει στο τέλος στο twrp απλά το αγνοείς και κάνεις reboot -
@kinezakias
Θα πας Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες Εφαρμογές - Όλα θα βρεις ποια θέλεις και επιλογή Αναγκαστική διακοπή.
-
@spideman3
Δεν κολλάει η εγκατάσταση στο 60% , προχωράει κανονικά , απλώς γίνεται έγκατασταση στο system εκείνη τη στιγμή και αυτό συμβαίνει σε όλες τις ρομς που είναι στημένες με τον παλιό τρόπο σε φακέλους ..
@hhanu
Hello , there is an issue with those options ( launcher , camera and keyboard ) , we noticed that and we will fix it as soon as possible ..
Thanks !!
EDIT
Υπάρχει ένα πρόβλημα στις επιλογές των , launcher , camera και keyboard ..
Δεν γίνονται έγκατασταση , το έχουμε ήδη υπόψη μας , θα προχωρήσουμε σε αποκατάσταση του προβλήματος και θα δωθουν νέες ρομς με extra αλλαγές ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0