καλησπερα παιδια εχω to redmi note 3 pro με την 7.5.25 arwma και ειμα με 6% μπαταρια και δεν μου δουλευει το λαμπακι που λεει χαμηλη μπαταρια.συμβαινει σε αλλους με αυτο το κινητο?υπαρχει λυση????
[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
εκτός από το αντίγραφο αρχικής οθόνης.
Είναι τι μονο που χρησιμοποιώ μετα από FR από το τοπικο backup όμωςYou may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H satizen έγραψε:
Το λινκ για Nikel ειναι down ξερουμε γιατι;; Ευχαριστω!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο φίλος @Giannisagal έστειλε συσκευή με την ελληνική μέσα στην INfoquest και τίμησαν την εγγύηση κανονικά, χωρίς παρατράγουδα. Επειδή όμως δεν θελω να σε πάρω στον λαιμό μου καλύτερα ρώτα..
" Γεωπόνος”
-
Πέρασα για πρώτη φορά σε mi6 την aroma και έγινε η εγκατάσταση σωστά
Όταν χρειάστηκε να την ξανά περάσω η διαδικασία του aroma γίνεται και όταν φορτώνει δεν δείχνει την διαδικασία φαίνεται σαν να έχει κολλήσει
ενώ δεν βλέπω τις επιλογές π.χ επόμενο κ.λ.π..από ότι κατάλαβα τις εντολές τις δέχεται., πατάω πάνω την οθόνη ότι θυμάμαι να τελειώσει
Τι πρέπει να κάνω για αυτό?? -
Πρόβλημα με τα μηνύματα στις τελευταίες rom. Έκανα καθαρισμό της εφαρμογής, έκανα το wipe cache αλλά τίποτε. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος; Redmi note 3G.
-
Hi all XTRV users,
I got some problem installing XTRV 7.5.25 Aroma on my Kenzo...
I was trying every installing mode (typical, minimal, standard, even custom) but ended an error (maybe) after booting to system...
It was show some text in Greek that I not understand and a touchable button that not respond anything when I touch it...
Can somebody help me?
I'm user of XTRV since I use WT88047 last 2 years and Mi4c since last year, and I think I'm preferring classic installation mode rather than Aroma if show error sign like I got..
.
BTW, thank you so much to XTRV Developers for every perfections on XTRV ROM...
I love XTRV ROM so much... -
-
@kamildotmus good morning.
Can you please take a photo of the error and upload it here so the mods can see it and read it to understated what's going on with installation? It would be very helpful to them.
Something else now, did you install the new twrp 3.0.1-3 before trying to install the new rom? That old twrp usually used to give error.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H secforces έγραψε:
Πότε με το καλό για το Mi note 2?
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0