[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
To Google now είναι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
To Google now είναι.
Δεν το βρίσκω στις εφαρμογές μήπως έχει άλλη ονομασία;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό είναι

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτό είναι
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει δε εμένα
-
Γίνεται συνέχεια αυτή η σύγχυση από διάφορους φίλους και είναι πλέον καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτού του είδους την παρεξήγηση. Η λεγόμενη Aroma XTRV ROM διαφέρει από την απλή XTRV μονάχα σε ότι αφορά την προσθήκη του Aroma Installer, ο οποίος προσδίδει δυνατότητες προσαρμογής της διαδικασίας εγκατάστασης της XTRV ROM, μέσω της προσθήκης ή αφαίρεσης εφαρμογών, root managers, mods (όπως πχ το Atmos) κτλ. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ στο ελάχιστο το περιβάλλον εργασίας του MIUI (πέρα ίσως από την προσθήκη του Nova launcher που απλά αλλάζει το γραφικό περιβάλλον, χωρίς να παρεμβαίνει στον τρόπο εργασίας της ROM αυτόν καθαυτό), τις ρυθμίσεις των εφαρμογών συστήματος ή το πως είναι δομημένο και παραμετροποιημένο το MIUI (πέρα από τα tweaks/βελτιστοποιήσεις του @gkalen που όμως υπήρχαν και στις απλές XTRV). Τουτέστην, αν δεν βλέπετε κάποια ρύθμιση στη ROM σας ή στο περιβάλλον, ενώ υπάρχει σε άλλη συσκευή της Xiaomi, γι' αυτό φταίει η ίδια η ROM, έτσι είναι το source της, έτσι δηλαδή έχει προέλθει από τη "μαμά" Xiaomi για τη συσκευή σας και δεν φταίει γι' αυτό, ούτε η XTRV, ούτε η ομάδα ανάπτυξης στο xiaomi-miui.gr ή το...κακό το ριζικό σας.Ο/H kinezakias έγραψε:
''Καινουριο περιβαλλον'' λενε οι φίλοι.Στο RN2 γιατί το περιβάλλον ,παρά την Arωma, ειναι ιδιο κι απαραλλαχτο;
-
Φίλε BanditGr Το σχολιο μου για ''ιδιο κι απαρραλαχτο περιβάλλον '' δεν αποτελεί παραπονο ή κατι τετοιο.Απλά διαβαζοντας απο πολλους συντροφους Xiaomiτες για ΄΄προσαρμογη στο νέο περιβαλλον'',απόρησα μηπως..ξερουν κατι που δεν ξερω;¨η μηπως κατι δεν έκανα καλα.Τα κινητά μας φυσάνε,ειναι μακραν τα καλυτερα κι αυτο οφειλεται κατα μεγαλο μέρος σε όλα τα παιδια που καταβάλλουν κόπο για να μας δινουν διαρκως νέα στοιχεία και να τα απογειωνουν.Ο/H BanditGR έγραψε:
Γίνεται συνέχεια αυτή η σύγχυση από διάφορους φίλους και είναι πλέον καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτού του είδους την παρεξήγηση. Η λεγόμενη Aroma XTRV ROM διαφέρει από την απλή XTRV μονάχα σε ότι αφορά την προσθήκη του Aroma Installer, ο οποίος προσδίδει δυνατότητες προσαρμογής της διαδικασίας εγκατάστασης της XTRV ROM, μέσω της προσθήκης ή αφαίρεσης εφαρμογών, root managers, mods (όπως πχ το Atmos) κτλ. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ στο ελάχιστο το περιβάλλον εργασίας του MIUI (πέρα ίσως από την προσθήκη του Nova launcher που απλά αλλάζει το γραφικό περιβάλλον, χωρίς να παρεμβαίνει στον τρόπο εργασίας της ROM αυτόν καθαυτό), τις ρυθμίσεις των εφαρμογών συστήματος ή το πως είναι δομημένο και παραμετροποιημένο το MIUI (πέρα από τα tweaks/βελτιστοποιήσεις του @gkalen που όμως υπήρχαν και στις απλές XTRV). Τουτέστην, αν δεν βλέπετε κάποια ρύθμιση στη ROM σας ή στο περιβάλλον, ενώ υπάρχει σε άλλη συσκευή της Xiaomi, γι' αυτό φταίει η ίδια η ROM, έτσι είναι το source της, έτσι δηλαδή έχει προέλθει από τη "μαμά" Xiaomi για τη συσκευή σας και δεν φταίει γι' αυτό, ούτε η XTRV, ούτε η ομάδα ανάπτυξης στο xiaomi-miui.gr ή το...κακό το ριζικό σας.Ο/H kinezakias έγραψε:
''Καινουριο περιβαλλον'' λενε οι φίλοι.Στο RN2 γιατί το περιβάλλον ,παρά την Arωma, ειναι ιδιο κι απαραλλαχτο;
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@georgekanapitsas
Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο G που σε πάει αν έχεις αυτοί την επιλογή.
Πουθενά δεν με πάει.
@georgekanapitsas
Πήγαινε Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών ψάξε την εφαρμογή Google Now και δοκίμασε με τις άδειες μήπως φύγει. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@georgekanapitsas
Πήγαινε Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών ψάξε την εφαρμογή Google Now και δοκίμασε με τις άδειες μήπως φύγει.
Δεν υπάρχει καθόλου αυτή η εφαρμογή.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0