Καλησπερα. Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος ενος Μi 6 με πολυγλωσση ρομ Miui 8.2.0.2 stable. Θα ηθελα τις αποψεις σας σε καποια προβληματα που συναντησα και πιθανον να ειναι απο την ρομ, Το κινητο ενω δεν κολλαει πουθενα για να μου δειξει οτι ειναι ελαττωματικο παρατηρησα πως οταν βαζω το facebook messneger και μιλαω αρκετη ωρα με μηνυματα το κινητο σταματαει να παραγει ηχους ειδοποιησης δεν μπορει να παιξει βιντεο και οταν με καλουν χτυπαει μονο στην δονηση. Αν κανω επανεκκίνηση αρχιζει και δουλευει σωστα παλι μεχρι να ανοιξω παλι το messenger και να ξεκινησει τα ιδια. Το προβλημα γινεται μονο με το facebook messenger και ενα ακομα προβλημα που ειδα ειναι με το viber. Οταν περναω την τελευταια εκδοση απ το playstore με πεταει εξω συνεχεια. με πιο παλια εκδοση του viber λειτουργει κανονικα, εκανα και wipe data απο το recovery menu αλλα δεν διορθωθηκε τιποτα. Μπορω να βαλω καποια αλλη ρομ με ελληνικα και να δω αν δουλεψει σωστα το τηλεφωνο χωρις να χασω την εγγυηση?
Xiaomi Mi6
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Ελπιζω αυτο να βοηθησει. Ως τωρα ημουν κάτοχος samsung galaxy και τωρα ειπα να δοκιμασω την Xiaomi αλλα προς το παρον απογοητευτικα λιγο βλέποντας αυτα τα προβλήματα
-
Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη ?
-
Οχι δεν δοκιμασα κατι αλλο εκτος απο hard reset γιατι ειναι καινουριο το τηλεφωνο και λογο εγγυησης δεν ξερω τις διαδικασιες και τις ρομ για τα xiaomi και ειπα μην χασω και την ελληνικη γλωσσα αν δοκιμασω να περασω κατι αλλο
-
-
Απο το Honorbuy το ιταλικο
-
-
Δυστυχώς η rom είναι Unofficial @Mower. Καλό θα είναι να ελέγξεις τον bootloader του Mi6 και να προχωρήσεις σε εγκατάσταση Official ..
-
Εχεις καποια νεοτερη να μου προτεινεις για Μι6 με ελληνικα μεσα και καποιον οδηγο για να την περασω?
-
-
θα κοιταξω τον οδηγο αν εχω ξεκλειδωτο bootloader και θα σας πω. Ναι εκανα ενα Μι acount. μου το ζητησε το κινητο οταν το ενεργοποιησα την πρωτη φορα
=============== Μαι 27th 2017, 9:59pm ===============
Εκανα το τεστ.
(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: true
OKAY [ 0.072s]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0