Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!
Xiaomi Mi6
-
-
Υπάρχει κάποιος που με επιτυχία κατάφερε να περασει την ελληνική ρομ? Σήμερα μια φιλη απο Κίνα που ηρθε Ελλάδα μου παρέδωσε το εν λόγω τηλ. Ειχε κινεζικη official μέσα, κάνω την διαδικασία με mi unlock και μου ξεκλειδώνει αμέσως χωρις καμια αναμονή. Ολα καλά.... Από εκει και μετά έχω προσπαθήσει πολλές φορες να φορτώσω την ελληνική ρομ και αρνειται. Δοκιμασα την AROMA, στην οποία το script καποια στιγμή κολλάει και δεν ολοκληρώνεται ποτέ... Μετά δοκιμασα την προηγούμενη, η εγκατάσταση πήγε super, ωστόσο στην επανεκκίνηση οι 3 τελείες αναβοσβήνουν επ απειρω....
Εχω ακολουθήσει τον οδηγο step by step. Υπάρχει καποιος που αντιμετώπισε αναλογο πρόβλημα, μήπως καταλάβω τι ακριβώς γίνεται λάθος;
Ευχαριστώ, -
Γειά και πάλι! Δεν μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα. Έχω what's up στη slot 2 και τη slot 1 την έχω κενή. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; είχε κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με εμένα;
-
@JackDaniels γενικα με το αρομα αργει αρκετά να ολοκληρώσει.
=============== Ιουλ 4th 2017, 8:57pm ===============
Ο/H xarinho έγραψε:
Γειά και πάλι! Δεν μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα. Έχω what's up στη slot 2 και τη slot 1 την έχω κενή. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; είχε κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με εμένα;
-
Ο/H xarinho έγραψε:
-
Την έβαλα και στο 1. Τι εννοείς για τις ρυθμίσεις;
-
-
Εγω παντως οταν το πηρα ειχα το ιδιο προβλημα.Τελοσπαντων την λυση την βρηκα αλλαζοντας αλλη εκδοση twpr recovery και μετα format data για το encryption και μετα φλασαρισμα τις ρομ.Υστερα αλλαξα το apn μιλαω για καρτα whats up και εβαλα αυτες τις ρυθμισεις.
Όνομα: Cosmote Wireless Internet
APN: Internet
MCC: 202
MNC: 01
Τύπος APN: default,supl
Πρωτοκολλο ΑΡΝ ΙPv4
Πρωτοκολλο περιαγωγης δεδομενων IPv4 -
Τα προσπάθησα όλα και τελικά αυτό που δούλεψε ήταν η λύση του sifario. Όλα κομπλέ
-
Ο/H JackDaniels έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που με επιτυχία κατάφερε να περασει την ελληνική ρομ? Σήμερα μια φιλη απο Κίνα που ηρθε Ελλάδα μου παρέδωσε το εν λόγω τηλ. Ειχε κινεζικη official μέσα, κάνω την διαδικασία με mi unlock και μου ξεκλειδώνει αμέσως χωρις καμια αναμονή. Ολα καλά.... Από εκει και μετά έχω προσπαθήσει πολλές φορες να φορτώσω την ελληνική ρομ και αρνειται. Δοκιμασα την AROMA, στην οποία το script καποια στιγμή κολλάει και δεν ολοκληρώνεται ποτέ... Μετά δοκιμασα την προηγούμενη, η εγκατάσταση πήγε super, ωστόσο στην επανεκκίνηση οι 3 τελείες αναβοσβήνουν επ απειρω....
Εχω ακολουθήσει τον οδηγο step by step. Υπάρχει καποιος που αντιμετώπισε αναλογο πρόβλημα, μήπως καταλάβω τι ακριβώς γίνεται λάθος;
Ευχαριστώ,
η xtrv δεν έχει πρόβλημα σε μένα κάνει σωστά την εγκατάσταση -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H yiannisT έγραψε:
Αυτό όμως που δε ξέρω είναι αν αυτό ισχύει μόνο για το Mi6 ή και για όλες τις συσκευές. Επίσης δε ξέρω τι γίνεται αν κάποιος προσπαθήσει πριν ολοκληρωθούν οι 72 ώρες και ξαναπροσπαθήσει να ξεκλειδώσει τον bootloader. Θα αρχίσει πάλι από το μηδέν και θα πρέπει να περιμένει εκ νέου 72 ώρες;
Η απάντηση στην 2η ερώτηση είναι ότι προσωπικά το θεωρώ πολύ πιθανό, αλλά θα το δούμε αυτό. Ας μην προτρέχουμε ..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα