Διαφήμιση

SOS!! Επείγει [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Ο/H petran66 έγραψε:

Όχι γιατί φοβήθηκα μη δε μπορώ να μετά να ανοίξω τη συσκευή.
      Καλά κάνεις, υπάρχει και αυτό το σενάριο αν και μπορεί να λύσεις το πρόβλημα σου.
      Για μένα περίμενε λίγο να σου απαντήσουν.

Στο είπα για το factory reset γτ κάποιες πληροφορίες του mi λογαρασμού τις κρατάει στο data.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H petran66 έγραψε:

Όχι γιατί φοβήθηκα μη δε μπορώ να μετά να ανοίξω τη συσκευή.
      Καλά κάνεις, υπάρχει και αυτό το σενάριο αν και μπορεί να λύσεις το πρόβλημα σου.
      Για μένα περίμενε λίγο να σου απαντήσουν.

Στο είπα για το factory reset γτ κάποιες πληροφορίες του mi λογαρασμού τις κρατάει στο data.

Για πες μου όμως. Αν αποφασίσω να το κάνω, ποια διαδικασία ακολουθώ?? Γιατί μπερδεύτηκα με τη διαδικασία που λέει στους οδηγούς για τη συσκευή μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν έχεις official ο καλύτερος τρόπος είναι να κανεις flash με το miflash.
      Αν έχεις δική μας μπορείς και μέσω twrp αλλα και πάλι θα σου λεγα να πας σε miflash για να καθαρίσει τελείως το κινητό.

• Διαφήμιση
    • Δυστυχώς δε τα καταφέρνω. Μου βγάζει σφάλμα στο Mi flash στον υπολογιστή ενώ το έχω σε fastboot Mode. Όμως απ ότι είδα, πρέπει να είναι σε edl mod και δε μπορώ να το βάλω με τίποτα! Ξέρω ότι γίνεται με πατημένα ταυτόχρονα το +&- αλλά δε μπαίνει. Και η Xiaomi δεν απάντησε ακόμα!! Ενώ χθες που έστειλα για βοήθεια, σχεδόν αμέσως απάντησε και μου ζητούσε κάποια στοιχεία τα οποία τα έστειλα αμέσως!!

• Παιδιά έχω απογοητευτεί. Δε μπορώ να κάνω τίποτα!! Ούτε καν να φλασάρω με mi flash γιατί δε μπαίνει σε edl mode. Επαναφορά μέσα από τη συσκευή δε γίνεται γιατί ζητάει τον λογαριασμό κι έτσι το μόνο που μένει είναι να με βοηθήσει η Xiaomi, στην οποία ξαναέστειλα σήμερα, αλλά είναι εξαφανισμένη!!

• Αν θελεις να πας σε edl κοψε ένα καλώδιο, λογικά θα δουλέψει.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν θελεις να πας σε edl κοψε ένα καλώδιο, λογικά θα δουλέψει.
      Δοκιμασα μ ενα καλοδιο που ειχα,αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο.Πολυ λεπτοδουλεια και δε πιανουν και τοσο τα χερια μου!Μα καλα,τι χαζομαρα ειναι αυτη,να μη μπαινει με νορμαλ τροπο σε edl mode?Αρχιζω και εκνευριζομαι...Και δε μπορω να καταλαβω,απο χθες που τους εστειλα τα στοιχεια στη xiaomi,τι κανουν και δε μου απαντουν??Ελεος πια με τη τοση ασφαλεια της Xiaomi!!Ξεπερα και την apple μου φαινεται...
    • Διαφήμιση
    • Στην Apple δεν σβήνει λογαριασμός εάν έχει επάνω του "χρεωμένη" συσκευή. ;)

Καλά κάνουν με την ασφάλεια. Απλά αυτό που έπαθες, κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να συμβεί.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Στην Apple δεν σβήνει λογαριασμός εάν έχει επάνω του "χρεωμένη" συσκευή. ;)

Καλά κάνουν με την ασφάλεια. Απλά αυτό που έπαθες, κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να συμβεί.
      Το θεμα ειναι τωρα τι γινετε?Δηλ.αν αυριο θελω να το πουλησω,η να κανω επαναφορα,η να το ξεκλειδωσω,δε θα μπορω!!Τουλαχιστον να εμπαινε σε edl,θα το ρισκαρα με ενα φλασαρισμα μιας πιο παλιας ρομ,που ανεφερα πιο πισω,μπας και πιασει και μπω με αλλο λογαριασμο στη συσκευη!
    • Εγώ θα περιμένα την Xiaomi. Εάν ακολουθεί τα πρότυπα της Apple στην ασφάλεια (και το. κάνει αλλά δεν ξέρω μέχρι ποιό βαθμό) , είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λύση. ΚΑΝΈΝΑΝ άλλος. Πιστεύω ότι ο,τι άλλο και να κάνεις, δεν θα βγάλεις άκρη. Τουλάχιστον με iPhone δεν θα έβγαζες...

from my Mi4c
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Τελικα,πριν κανα δυο ωρες μου στειλαν αυτο: "
      Hi Petros,

Greetings from Xiaomi!

Thank you for writing us back. I will be glad to assist you.
      I understand your concern and would request you to wait for some time as I have escalated the issue to the concern department. We will surely coordinate with you.

Please get in touch with us if you need any further assistance."

Το θεμα ομως ειναι ποσο θα ειναι το διστημα που θα περιμενω?Και δε μπορω να κανω καμια προσπαθεια,τουλαχιστον φλασαρισματος μιας πιο παλιας ρομ,με flash tool γιατι δε μπαινει σε edl mode.Και δε ξερω να κοψω μονος μου ενα καλοδιο!Προσπαθησα χθες αλλα το χαλασα (το καλοδιο)!Ευτυχως εχω κανα δυο ακομα,αλλα δε το ξαναπροσπαθω.Εκτις κι αν βρω ετοιμο απο καποιον,αλλα χλωμο!!Οποιαδηποτε ιδεα για λυση,δεκτη!
    • Διαφήμιση