SOS!! Επείγει [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ XIAOMI.
Ακόμα και η προσπάθεια να γυρίσεις σε παλιότερη fastboor rom μπορεί να σε οδηγήσει σε απώλεια των ΙΜΕΙ και να έχεις μετά άλλα τρεχάματα χειρότερα.
Το να ξεκινάτε και οι δύο τις ίδιες ερωτήσεις σε άλλα θέματα + να εμπλακούν άλλα άτομα, σε νέες ερωτήσεις απαντήσεις, ξανά μανά από την αρχή μόνο, κάνε αυτό, δες εκείνο, ψάξε το άλλο μπέρδεμα θα δημιουργήσει.
Κάνε υπομονή να σου απαντήσουν...και βλέπουμε -
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H petran66 έγραψε:
-
Δεν νομίζω να του απαντήσει αρνητικά. Απλά αργεί η διαδικασία γιατί δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία.
Εάν τους δώσεις ότι στοιχεία ζητήσουν, θα στο ξεκλειδώσουν. Έτσι πρέπει τουλάχιστον.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χαιρετω!Επανερχομαι με καποια νεοτερα.Προσπαθησαμε μ'ενα φιλο που ξερει καλυτερα να το επαναφερουμε,αλλα ματαια.Το προβλημα ειναι οτι δε μπαινει σε edl mode με τιποτα!Θελει ανοιγμα και το ρισκο ειναι μεγαλο,απο την αποψη οτι μπορει να σημαδευτει στα πλαινα!Και τελικα,ισως να μη καταφερναμε τιποτα!Οποτε το αφησαμε ως εχει.Το ευχαριστο ειναι οτι πριν λιγο μου ηρθε στο email αυτο "
Hi,
Greetings from Xiaomi!
I would like to inform you that your Mi account is going to be restored from our end, request you to please wait for some time in order to resolve you concern.
Please get in touch with us if you need any further assistance.
Regards,
Rishabh
Xiaomi Customer Support"
Συμπεραινω λοιπον,οτι αν οχι σημερα,μεσα στις επομενες μερες,θα αποκαταστησουν το λογαριασμο κι ετσι θα μπορω να κανω αποσυνδεση απο τη συσκευη και μετα αν θελω τον σβηνω εντελως... -
-
Ο/H petran66 έγραψε:
θα μπορω να κανω αποσυνδεση απο τη συσκευη και μετα αν θελω τον σβηνω εντελως...
-
Προσπαθησα να μπω απο περιεργεια στον σβησμενο λογαριασμο απο το λαπτοπ και μου λεει λαθος στοιχεια.Οποτε για πλακα παταω ξεχασα τον κωδικο και μου ζηταει το email για να τον επαναφερω,Βαζω κι εγω αυτο του σβησμενου,μου στελνει κωδικο ασφαλεις (στο email) και με τα πολλα μπηκα!!!Και βλεπω οτι ειναι με τα ιδια στοιχεια ΑΚΡΙΒΩΣ αυτου που ειχα σβησει!!Υποθετω φυσικα οτι τον επανεφεραν!!Το λεω γιατι το κινητο το εχει ο φιλος που ηθελε να βοηθησει κι ετσι δε μπορω να ειμαι σιγουρος 100%!!Θα το εχω μετα τις 4.Αλλα νομιζω οτι λυθηκαν επιτελους τα προβληματα μου!!Γι'αυτο θελω να σας ευχαριστησω ολους για την οποια βοηθεια σας και τη συμπαρασταση σας!!
ΥΓ: Με το που το παρω,θα του βαλω τη δικια σας με το "αρωμα" να τη δοκιμασω,αφου πρωτα το ξεκλειδωσω!
ΕDIT: Ειπα στον φιλο μου να βαλει τον κωδικο και αυτο ηταν!!Τον δεχτηκε!! -
Για να του περάσεις XTRV θα πρέπει να ξεκλειδώσεις. Μακάρι (και στο λέω ειλικρινά) να ξεκλειδώνει σε αυτή τη ROM, αλλά αν δεν ξεκλειδώνει (επειδή πχ είναι Global Stable) θα πρέπει να περάσεις official developer, μέσω updater app και μετά ξεκλείδωμα. Άπαξ και ξεκλειδώσει το κάνεις ότι θες. Τα πιθανά προβλήματα του mido με το EDL δυστυχώς τα έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή εδώ στο forum, πρωτού καν το τηλέφωνο γίνει τόσο δημοφιλές. Πρόκειται για μια συσκευή που ΑΝ θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από πιθανά θέματα (σαν το δικό σου καλή ώρα) θα πρέπει να την ξεκλειδώνεις έστω και αν δεν έχεις ποτέ πρόθεση να φλασάρεις κάτι εκτός από επίσημη ROM (και κατά προτίμηση όχι την stable που κλειδώνει EDL και τα σχετικά).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0