[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
-
όσοι πρόλαβαν τον duangη ..... ίδωμεν!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παίδες ότι μου έστειλε σας στέλνω. Copy & Paste το έκανα από το email που μου ήρθε λίγα λεπτά πριν.
-
Και μενα μου ηρθε. Και το εβαλα αμεσως και δεν ισχυε. Η τα τσιμπισαν ολα η θυμιζει κραχτη οπως σε αλλα κινεζομαγαζα...
-
Αφού προσπάθησα πολλές φορές για το OP3, χωρίς επιτυχία, τελικά ακολούθησα κι εγώ την πεπατημένη (@demakhs, @Xstos ακούτε;)
Τώρα ψάχνω για την κατάλληλη ποικιλία μπανάνας για να είμαι έτοιμος. Υπ' όψιν δεν τρώει ό,τι μπανάνα νάναιὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
20MI5SPLUS
Το είχε βάλει κάποιος πριν καμία 10 ημέρες . ισχύει ακόμα ,το δοκίμασα τώρα για το Mi 5s plus 64 g μονο .
Βγαίνει με free shipping στα 218 για το silver
Τα υπόλοιπα στα 210 -
Να επαναλάβω ότι το κουπονάκι που ήρθε σε email (20MI5S128) είναι για το Mi5s 4/128 και όχι για το Plus. Βγαίνει στα 240 €.
Δοκιμάστε το , περνάει μια χαρά.
Αααα και όπως ξανάγραψα :
Επίσης η έκπτωση για το Mi5s ισχύει ακόμα για 1 μέρα και 6 ώρες. Έχει countdown !!!!! πλέον στην σελίδα....
Για το 4/128 είναι μια μέρα παραπάνω !!!! -
Ο/H sso έγραψε:
τελικά ακολούθησα κι εγώ την πεπατημένη
Μπες πίσω απ'τον πάγκο!
@salonikios μένεις άνεργος, σκάσαμε ανταγωνιστές! -
μεγαλώνει η ομάδα κλάματος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
διαβαζω..διαβάζω.. γελάω με κάτι σχόλια ξανά διαβάζω, μόνο φιλικό κλίμα βλέπω μπράβο σάς ευχαριστίεμαιονονα διαβάζω χαχα
Καλές αγορές στους τολμηρούς
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0