Ναι ρε πιο ειναι το προβλημα σου;Ο/H zt654 έγραψε:
Δηλαδή μου λέτε ότι θα σας αποζημιώσει 100 ευρώ εκτελωνιστικά τον καθένα; Α καλά!
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Δηλαδή μου λέτε ότι θα σας αποζημιώσει 100 ευρώ εκτελωνιστικά τον καθένα; Α καλά!
@zt654 έλα, πες την αλήθεια..., ζηλεύεις!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Παιδια πέρα από την πλάκα τώρα ο συγκεκριμένος μετά βίας να έχει εκτελέσει 500 παραγγελίες μέχρι τώρα και με τις τιμές που έχει αν αναλάβει και τα τελωνεία σας πάει κατ ευθείαν για κλείσιμο...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Τι πλάκα πλάκα.........έχεις δει τι χρεώνει η DHL για ψίλου πήδημα; Σοβαρολογούμε ρε παιδια;
-
Χαλάρωσε ... δεν σε έπιασε κάποιος απο τον λαιμό..Ο/H Miyagki έγραψε:
Ναι ρε πιο ειναι το προβλημα σου;
-
Επειδή λοιπόν άρχισα να ψιλιάζομαι ότι τον εκτελωνισμό δύσκολα θα τον γλιτώσω , τον ρώτησα για το κόστος. Μου απάντησε ότι αν παω εγώ ο ίδιος στο Ελ. Βενιζέλος και το εκτελωνίσω το κόστος είναι περίπου 30 ευρώ , αλλιώς το κάνουν οι εκτελωνιστές της DHL και τα έξοδα εκτελωνισμού ανέρχονται στα 90 ευρώ και της αποστολής στο σπίτι μου στα Χανιά είναι 20 ευρώ σύνολο 110 ευρώ.
Αναζήτηση , περισυλλογή και βαθιά ανοησία...: Η απαράδεκτη και επικίνδυνη ανικανότητα της DHL -
Εγώ αγοράσει πολλές φορές με DHL με πραγματική αξία πάνω από 100€ και δηλωμένη κάνα 20αρικο ποτέ δεν πέρασαν τελωνείο. . Επίσης έχω πάρει δέμα με DHL με δηλωμένη αξία 102€ και πλήρωσα καπάκι εκτελωνισμό αλλά 140. Θέλω να πω ότι ίσως εάν χειριστεί σωστά το θέμα με την τιμή θα περάσει άνετα γιατί είναι και μικρό το δέμα.
Bodai εννοείτε ότι κάνω πλάκα. . Εάν κατάλαβες από το ύφος που το έγραψα. .
-
Πάντως στο trustpilot έλαβε ακόμα δύο θετικές αξιολογήσεις..
-
Βρε σαν να έχω μπει κ εγώ στον πειρασμό να αγοράσω... Ήθελα να ξέρα ποιος "σατανάς" τον ανακάλυψε....
H απάντηση του Duang ως προς την Ρομ και την γνησιότητα των προϊόντων... (μπαίνει στο αρχείο μου σε περίπτωση που χρειαστεί PP).
Dear,thanks for interesting on our products,yes that it is 100% off original and new,not the copy or fake or refurbished phone,we send the phone with sealed and unopened box,it is with the Chinese and English rom,thanks! -
Μα ο άνθρωπος το λέει καθαρά. "Στείλτε οτι παραγγελίες έχετε μέχρι 31/5", γιατί από 1/6 θα την κάνω και θα με ψάχνετε.Ο/H vrs5 έγραψε:
Το email οπως το εστειλε
Dear All,
Thanks for your support on our site!
For we are new site,so we do such a lot promotions to increase our sales,and
let more and more people know us.
But the SG post is slow speed need 15 days arround can arrive,now we have
such a promotion:
Pay $5 for you order,then you can enjoy the shipping by DHL,it only take 3
to 5 days arround can get the package,and also it will be free tax in the
period from 17th/5 to 31th/5.
We just hope customers who have already get the package can make some
reviews for us on some forums or rating site,that is very important for us!
Hope all you can enjoy the shopping on us,thanks!

Πέρα από την πλάκα μπορεί ο άνθρωπος να είναι ένας γλυκούλης Κινέζος όπως ο YESO στα πρώτα βήματα της καριέρας του.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0