λες να ζευγαρώσουν στον δρόμο; Κράτα μου ένα κανελί με βούλες!Ο/H demakhs έγραψε:

@flowin_through ότι και να 'ναι θα το αγαπήσω...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούλες να ζευγαρώσουν στον δρόμο; Κράτα μου ένα κανελί με βούλες!Ο/H demakhs έγραψε:
Aστο και σε μια αγορα (χρεοκοπημενη) σαν την Ελλαδα, δεν πανε ετσι βασει λογικης τα πραγματα. Εδω εχει παει 140€ το redmi 4 και 120 ειναι τιμη Κινας, δλδ με ΦΠΑ παει παραπανω, ειναι δυνατον να ειναι φυσιολογικα τα πραγματα; Κατι αντιστοιχο θα κανει και αυτος με κομπινες ΦΠΑ κλπ.. Θελω να πω οτι ο αλλος που εχει μικρη τσεπη, θα το παρει και δεν τον νοιαζει. Το να πουλαει κατω του κοστους δεν υπαρχει, εκτος και αν ειναι ξεστοκαρισμα ή διαλυση.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Το να πουλάς τόσο χαμηλά δεν είναι έξυπνη διαφήμιση γιατί και είναι μεγάλο το κόστος αφού αυτός αυτή τη στιγμή πουλάει αρκετά κάτω από την τιμή που τα παίρνει κατά πάσα πιθανότητα κι εκτός αυτού με αυτό τον τρόπο κινείς την υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά και ο πελάτης αποφεύγει να αγοράσει...
Το κουπονι για το Mi6 εξακολουθει να δουλευει παντως κανονικοτατα.......ασχετα που μας εχει γραμμενους!!!!Ο/H OMAN έγραψε:
Τελευταια ενημέρωση απο το μέτωπο Duang. Τελος οι προσφορές. Μονο το 5s 3/32 κρατάει χαμηλά. Επίσης ανέβασε τις τιμές σε όλα σχεδόν τα προϊόντα του. Πχ το mi band 2 το ειχε 22$ χωρις προσφορα και τωρα το εχει 39
Ναι και εγω είχα παραλάβει κανονικότατα, αλλά ήμουν από τους πρώτους,το φθινόπωρο.Ο/H OMAN έγραψε:
Ναι, όντως θυμίζει πολύ. Αλλά εγω παρέλαβα κανονικοτατα απο τον TOP. Ο οποιος λεγεται πλέον TONKE και πουλαει χωρις τριγωνικές.
Ο/H demakhs έγραψε:
μα έχει δεσμευτεί ότι θα τα καλύψει αυτός!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()