@Miyagki Αν τρολαρεις πάντως......δεν είναι αστεία αυτά να ξέρεις θα πάθει κανείς κάνα εγκεφαλικό και θα σε τρέχει!!
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Δεν είναι απλά πράγματα αυτά. Ας μαθήτευσει για 10000 ποσταρισματα και αν περάσει και τις τρολοεξετασεις, βλέπουμε..Ο/H giwrgosalim έγραψε:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Από την άλλη, ο άνθρωπας έβαλε φτηνά κινητά στα πακέτα για να μπερδέψει το τελωνείο. Θα στείλει τα κανονικά με τετραγωνική, μέσω νέας Ζηλανδίας.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μέχρι να διαβάσω όλο το ποστ είχα ξεχάσει τα προηγούμενα απο το scrolling στο κινητό !
Καλά που είμαι στον δεύτερο καφέ και έπιασα το νόημα
You may think you can fly - but you better not try -
Εντομεταξυ ο άλλος έσκασε στο άκυρο πρωί πρωί βόμβα μεγατόνων με 70 γραμματοσειρά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Εεεε ρε γλέντια που θα χουμε.....
Ποπ κορν όλοι από εβδομάδα και συνεχή παρακολούθηση του θέματος όταν θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν οι πρώτοι!!
Ίσως και εγώ αν μου το στείλει τελικά το nokia 3310!!!
-
Δεν σε χαλάει το 3310 εδω που τα λέμε.
-
Οχι βεβαια.......Συλλεκτικο κομμάτι!!!
Ξέρεις πόσο θα πωλείται σε καμία 30αρια χρόνια σαν αντίκα???
-
Ψάχνει τις.αποδείξεις ο άνθρωπος!Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εντομεταξυ ο άλλος έσκασε στο άκυρο πρωί πρωί βόμβα μεγατόνων με 70 γραμματοσειρά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε...

You may think you can fly - but you better not try -

Περα από την πλάκα ακόμα και dummies nokia να στέλνει ας μην αγχώνεται ιδιαίτερα κανείς και χαλάει τη ζαχαρένια του.... βιντεάκι unboxing και είναι καλημενος!!!
Άσε που όταν αρχίσουν μαζικά τα κλαιμ στο paypal παίρνει πρέφα περί τίνος πρόκειται....όπως έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν και γυρίζει τα χρήματα με συνοπτικές διαδικασίες!!
Οπότε χαλαρά!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0