Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι ομαδικό στο pp (δύσκολο μου φαίνεται) αλλά ίσως θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι είμαστε μέλη της κοινότητας και πως υπάρχει σχετικό topic εδώ.
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Αναρωτιέμαι κι εγώ πως θα μπορούσε να γίνει κάτι "συλλογικά και ομαδικά"!!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ομαδικα (οχι οτι ειναι κακο)!!!!
Ειναι εμφανεστατη η απατη ρε παιδες......μπορει να ναι και 500 τα claim στο paypal για το ιδιο μαγαζι!!!
Ειναι τυπικο το ζητημα......εχει γινει 10αδες φορες με πωλητες του ebay.....δεν ειναι η πρωτη φορα που τυχαινει στο paypal κατι τετοιο!!!
Δεν ειναι βλακες.....το πιθανοτερο ειναι οτι ηδη τον ψαχνουν τον μεσιε δουνγκη!!! -
-
Sorry.........
-
Μην τρολαρετε ρε σεις!! (Δεν εχω πει κατι μεχρι στιγμης γιατι καποιοι παραξηγουνται μερικες φορες)!!
Ειναι σοβαρο το θεμα και καποια παιδια εδω μεσα λιγοτερο εμπειρα ειναι και αγχωμενα!!! -
εμενα πάντως που έκανα αγορά 17/5 ούτε tracking ούτε φωνή ούτε ακρόαση .
Έχω κάνει dispute & θεωρώ απίθανο να στείλει κάτι πλέον.
Έχω τραβήξει & βιντεο την παραγγελία πριν κλείσει το site .
Σκέφτομαι τις επόμενες ημέρες να στείλω ξανά μνμ στο paypal. -
Ο/H sso έγραψε:
Γιώργο θα γίνει προσπάθεια για εξεύρεση λύσης "συλλογικής και ομαδικής";
Αν είναι έτσι να μην προχωρήσουμε σε διαδικασίες unboxing κλπ...
Να προσέξουμε όμως, ώστε ακόμα και αυτός που την κάνει 1η φορά την διαδικασία, να την κάνει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξει καμία τρύπα/έλλειψη που να γίνει αιτία κατάπτωσης του Claim. -
@doctor13 Προχωρα σε claim εντος των επομενων ημερων μα δε νομιζω να εχεις θεμα.......ειναι εμφανες το τι εχει συμβει!!!
Δηλαδη το να δει το paypal τοσα claim και να μην τα δικαιωσει.....ειναι σχεδον απιθανο!!! -
Το τρολάρισμα σταματάει ΕΔΩ. Οι οδηγίες που έδωσε ο @MIUI_ART στο πρόσφατο παρελθόν ισχύουν στο ακέραιο.
-
ειμαστε οι τελευταίοι & τυχεροί εμείς που αγοράσαμε μετά από κάνα 2 ημέρες έπεσε & το site .
Θα αφήσω να σκάσουν αρκετά dispute & claim στο paypal ώστε να είναι εμφανής η απάτη & την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσω . -
Να οργανωθούμε ρε παιδιά, να οργανωθούμε.
Αν κάποιος γνωρίζει τρόπο που θα μπορούσε να γίνει ομαδικό να μας ενημερώσει (το πακέτο το χω ακόμα κλειστό κ το κάνω βόλτες...τρέμω να τ ανοίξω, γιατί φοβάμαι τι θ αντικρίσω!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0