- Ναι έχει έρθει και σε άλλους πιστεύω πως θα πρέπει να είναι για παραγγελίες μέχρι 31/5 με αυτή τι τιμή κ με την έκπτωση σκέφτομαι να ρισκάρω κ γω για αγορά mi5 η mi5s
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Μιας και το αναφέραμε, στα παλικάρια που έκαναν παραγγελία τους έχει έρθει κάποια ενημερώση για το αν έφυγαν ή κάποιο Tracking number ??
Επίσης στο Vickmall , αλλάξανε τους τρόπους αποστολής και έχουν πλέον μόνο τους :
Air Parcel Register(7-25 business days) $0.00
Priority Direct Mail(7-15 business days) $2.50
Εξαφανίστηκε η taxfree (τριγωνική)....
Ακόμα δεν έχω στείλει μύνημα για να μάθω τι ισχύει με την τριγωνική. -
Κυριακή έγινε η παραγγελία, Δευτέρα πρωί ήρθε tracking number.
-
Απ' ότι βλέπω τουλάχιστον γίνατε πολλοί εσείς που παραγγείλατε από το duangtop οπότε αν σας παίξει λαλακια θα κάνετε όλοι μαζί μια οργανωμένη εκδρομή και θα πάτε να τον βρείτε...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Tax free λεει και το air 13 και με το κουπονι 12% στα 666 ευρω.Διαολου πραμα εγω δεν παιρνω.Πληρωνει λεει τελωνειο , αλλα αμα σκασει καμμια 300ρου να τον δω...
-
ρε σεις, 165 ευρώ το mi 5s?
θα τρελαθουμε τελείως.
πέρασα μια βόλτα κ με έτρωγε να ρίξω μια παραγγελία, έτσι για να το χω, με τέτοια τιμή χώμα που κυκλοφορεί, το ριξα στο καλάθι, με πέταξε στο paypal, δεν πάτησα ποτέ το κουμπί για την πληρωμή και μού ρχεται το παρακάτω email:
θα μου το στείλουν, απλήρωτο??
ξεγέλασα το σύστημα??
από την τράπεζα μου εννοείται, δεν μου ρθε κανένα ενημερωτικό μήνυμα χρέωσης, όπως γίνεται αν πληρωθεί κάτι....
στην αναμονή λοιπόν...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και δεύτερο δώρο από Κινέζο?
πρέπει να μαι ο μοναδικός!
έλαβα και ένα από τον γλυκούλι, yeso521 πριν λίγο καιρό!
τι τα χουμε τα γαλόνια .... χε χε χε χε ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μακαρι να παραλαβεις μια χαρα ωστε να αποδειχθει αξιοπιστος και να ακολουθησουμε κιαλλοι..!!!
-
-
-
Δεν έμεινε απλά στον κατάλογο η παραγγελία, ολοκληρώθηκε...νομίζω...ίδωμεν...
Σωκράτη, μου στειλαν το ίδιο email, που στειλαν και σε σένα, ε??????????????
.......με μια σημαντική διαφορά βέβαια, εγώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H sso έγραψε:
@dnomikos Πλήρωσες η κι εσύ το "πήδηξες";
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0