[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
περιμενω tracking number τώρα, όπως ο @sso που πλήρωσε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν έμεινε απλά στον κατάλογο η παραγγελία, ολοκληρώθηκε...νομίζω...ίδωμεν...
Σωκράτη, μου στειλαν το ίδιο email, που στειλαν και σε σένα, ε??????????????
.......με μια σημαντική διαφορά βέβαια, εγώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ!!
Μην έχεις αυταπάτες.....Αν πατήσεις στο mail που σου έστειλαν στο "Detailed Invoice:" θα δεις το αποτέλεσμα!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ναι μαλιστα.......μην περιμενετε αδικα.....και εγω χθες δοκιμαστικα εφτασα μεχρι την σελιδα του paypal χωρις να πληρωσω.....καταχωρηθηκε η παραγγελια κανονικα και ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης!!!
Σημερα βεβαια ως ειναι λογικο αφου δεν πληρωσα.....ακυρωθηκε!!! -
Στο mail που μου έστειλε το duangtop το tax free θα είναι μέχρι 31/5 και ο λόγος που το ρίσκαρα είναι, ότι δεν κρατάει ποτέ κάτι για πολύ. Ας ελπίσουμε ότι θα μας βγει σε καλό το ρίσκο! Όποιος παραλάβει κινητό ας γράψει κάτι να μας φύγει το άγχος
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε παιδια μην αγχωνεστε με paypal..
Στη χειροτερη χανει καποιος το χρονο του..
Μη αρχισω και λεω για συσκευες δικες μου, mini pc, android stick, συσκευες φιλων , ποσες φορες πληρωσα και μετα απο 1+ μηνα πηρα τα χρηματα πισω απο ali και απο paypal..
Και απο πολυ γνωστα μαγαζια..
Μην πω για αγορα απο Ελλαδα που ενω η πρωτη αγορα ηταν τελεια, η δευτερη μας @@@μησε.. και τα ακουγα εγω που προτεινα το μαγαζι σαν αξιοπιστο απο.Ελλαδα.. εφτασα μεχρι να στειλω email στο skroutz γιατι δεν επιαναν τα τηλεφωνα ουτε απαντουσαν στα email..
Οταν αγοραζεις σε καλη προσφορα απλα κανεις λιγο.υπομονη γιατι ισως αξιζει.. αν αγοραζεις ακριβα, δεν εχεις καθολου υπομονη
Sent from my Le X821 using Tapatalk -
Καλά τι τιμές έχει βάλει ο άνθρωπος; Redmi Pro 64 GB 153€;; MI PAD 3 64 GB 180€;;;
Με EU Express παραγγείλατε από τον duangtop;
"Expedited Shipping To Europe by Eu-Express— No Tax
To save customers’ money and time to get really affordable product from China, we offer free tax policy to European countries by Eu Express shipping method Shipping efficiency:7-11 business Days
No Customs Tax or VAT for these countries
Spain,Portugal, United Kingdom, France, Germany, Italy, Belgium,Bulgaria Austria, Croatia,Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Luxembourg, Latvia,Romania,Slovenia,Sweden, Lithuania, Romania, the Netherlands, Poland, Slovakia, Ireland, Greece,USA, Canada, Australia.Ukraine,Russia"
Δηλαδή παραλαμβάνετε σε 10 μέρες; -
Ο duang δε μου απαντησε λεπτομερως.Μονο οτι θ αποφυγει το τελωνειο και αν περασει θα πληρωσει.Πολυ γενικα ομως.
-
ρε σεις εδώ σταματάνε κάρτες sd. Free sample πες του να γράψει του duang.
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0