Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

...πως μπορεί να έγινε αυτό......?
      χαχα αυτό είχα απορία. Είχα διαβάσει ότι έλαβαν order confirmation αλλά μετά φυσικά δεν προχώρησε.
    • Πολλά όπως και το δικό μου , φαντάζομαι , επέστρεψαν λόγω του θέματος με το autofocus μιλάω για το mi5s. Δεν ήταν κάτι σοβαρό αφού και ο καθένας μας μπορουσε να το φτιάξει. Ήταν το λαστιχάκι που ανάμεσα στο module και στο σασί. Τώρα τι ανακατασκευή μπορεί να είναι ουδείς ξέρει.. Πάντως οι γραμμές παραγωγής κάνουν και λάθη σημαντικά. Ή δεν παιρνούν τους ποιοτικούς ελέγχους. Αν μαζέψουν μεγάλη παρτίδα.. τα ανακατασκευάζουν και τα διανέμουν ξανά. Τώρα όλα αυτά βέβαια είναι απλά εικασίες. Κανένας δεν ξέρει τι και πως... Θα δούμε τι είναι ο κύριος αν και εφόσον έρθουν.
    • Ακριβώς όπως τα λές είναι. Ο ποιοτικός έλεγχος ..κοστίζει. Πιο φτηνά τους έρχεται η μέθοδος που περιέγραψες.. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά εγω παρεγγειλα το mi6 απο το duang με free shipping.. Δεν ειχα δει ότι η επιλογή Eu express ειναι tax free και δεν την επέλεξα.. Τώρα για να δούμε τι θα στήλει.. Μέχρι πριν μπώ δεν είχα αγχος.. διαβασα μερικά post και με αγχώσατε.. Πέρα απο αυτό να πω και την δικά μου εμπειρία.. Εχω παραγγήλει 3 κινητά απο το fastcardtech.. σε όλα έιχε κανει λάθος.. με το κορυφαίο να έχω παραγγηλει το mi5s και να παραλαμβανω το Mi5 και το κερασάκι στην τουρτα να έχει κανει μια ανατίμηση το Mi5 20usd παραπανω και παλι καλα ειχα τραβηξει screenshot και πηρα την διαφορα που έιχε τότε..ΑΛΛΑ.. Ο τυπος ενω πλήρωσα τα φθηνα μεταφορικά μου το έστειλε με Sfexpress.. και μολις μου ηρθε το δεμα.. βαζω την υπογραφη..ήρθε συστημενο και λεω μπα.. Ο τελώνης δεν το είδε;... και μολις πιανω το δεμα βλεπω πανω Γαλλικά γραμματα...δεν ξερω τι ελεγε.. αλλα καταλαβα σαν να εγινε καποια μετεπιβιβαση.. Ελπιζω να κανει κατι αντιστοιχο ο duang..
    • Ο/H billphone έγραψε:

Καλά ο fastcardtech είναι σεσημασμένος! Ο duang είναι ψάρι ακόμα... :chinese:
      Ελπιζω να ξεψαρωσει αφού έρθει το δικό μου δέμα.. :D Τωρα όσο για τον fast.. απο που να το πιάσω και που να το αφήσω.. ο θεός να έχει καλά αυτόν που δημιούγησε το paypal..
    • Ο fastcardtech δεν είναι σεσημασμένος πουλάει refurbished και εις γνώσιν του, παραγγέλνει όποιος παραγγέλνει κινητό από εκεί. Ο καινούργιος δεν ξέρω τι κάνει με τέτοιες τιμές.
      Δώσε μου όλα τα στοιχεία γιατί πουλάς φθηνότερα από τους άλλους και εγώ αποφασίζω να αναλάβω το ρίσκο, μην μου πουλάς refurbished για καινούριο όμως.
      Για το mi 5 που έστειλε αντί του mi 5s που πλήρωσες δεν απαίτησες τα λεφτά σου πίσω, η paypal δεν σε δικαίωσε;
    • Διαφήμιση
    • τώρα που παρέλαβα και Tracking Number για το Mi5s Plus , να αρχίσω να κοιτάω και για τζαμάκι/θήκη;;;
    • παράγγειλε τζαμάκι/θήκη, για όταν θα σου ρθει το σαπούνι, να χεις κάτι να παρηγοριέσαι... :spiteful: :rofl: :spiteful:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• @demakhs ξέρεις τι μου θυμίζει η όλη φάση; Εάν το κινητό από τον Duang είναι το μοιρολόι που λέγαμε, το Tracking είναι το κηδειόχαρτο και τα τζαμάκι/θήκη τα λουλούδια/στεφάνι.... Για Πολύ κλάμα λέμε!!!
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ο fastcardtech δεν είναι σεσημασμένος πουλάει refurbished και εις γνώσιν του, παραγγέλνει όποιος παραγγέλνει κινητό από εκεί. Ο καινούργιος δεν ξέρω τι κάνει με τέτοιες τιμές.
      Δώσε μου όλα τα στοιχεία γιατί πουλάς φθηνότερα από τους άλλους και εγώ αποφασίζω να αναλάβω το ρίσκο, μην μου πουλάς refurbished για καινούριο όμως.
      Για το mi 5 που έστειλε αντί του mi 5s που πλήρωσες δεν απαίτησες τα λεφτά σου πίσω, η paypal δεν σε δικαίωσε;
      Ναι ρε συ.. το γράφω κιόλας.. Απλα εαν δεν κατάλαβες εγινε το εξης.. Εαν θυμαμαι καλα εκανε τοτε 209usd το mi5 Και 259usd ειχε το mi5s, παραγγελνω εγω το Mi5 και μετα απο 2 μερες ανεβαζει την τιμη του Mi5 κατα 20usd..με την τιμη του Mi5s να ειναι σταθερη, και οταν το παρελαβα και εκανα dispute ηθελενα να μου δωσει 30usd διαφορα και οχι 50 που ηταν η τοτε.. οπως προειπα.. πάλι καλα που ειχα τραβηξει screenshots Και του τα εχωσα στην μαπα στο paypal..To δεμα ηρθε σε μια εβδομαδα με sfexpress
    • Διαφήμιση