Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Παντως εκτος απο το κοστος που θα επωμιστουν αυτοι που θα τολμησουν να παραγγειλουν, μπορει να υπαρξει κ αλλα κοστη, πχ απο τυπους σαν εμενα που το βιαζομαι το κινητο και ετοιμαζομαι να παραγγειλω αλλο απο αλλο μαγαζι, οποτε αν ειναι πλακα ολο αυτο καλο θα ειναι να σταματησει, γιατι οι συνεπειες μπορει να ειναι πολλαπλες.
    • Ακόμα πιστεύω ότι θα παραλάβουμε, μπορεί να έστειλε νοκια στους βιαστικούς, λέει "θέλετε με DHL, μισοτιμης και παράδοση Σάββατο εε; βάλε ένα νοκια στον κυριο"
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Φίλε, τι παραπάνω να πω?
      Στην τελική, έχει σημασία το όνομα?
      Για μένα, το σημαντικό είναι ότι ένας δικός μας την πάτησε άσχημα, δεν βγάζει άκρη από πουθενά και όλο αυτό τον έχει ρίξει τρελά ψυχολογικά.
      Του είπα κι εγώ να ενημερώσει, δεν το αρνήθηκε αλλά δεν είναι έτοιμος, όπως είπε.
      Σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση απ'το φόρουμ.
      Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το να φύγει από το φόρουμ.... Επίσης, ΠΑΝΤΑ λέμε ότι παραλαβές από Κίνα, ΠΟΤΕ δεν τις ανοίγουμε χωρίς ταυτόχρονη λήψη βίντεο. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα από το φόρουμ εδώ και όχι μόνο. Εάν δεν έχει τραβήξει βίντεο, θα είναι λίγο δύσκολο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, εκτός εάν σκάσουν τις επόμενες ημέρες καμιά δεκαπενταριά ανάλογα βίντεο που θα δείχνουν τι πραγματικά έστειλε, οπότε τότε ίσως το Paypal να το ξανασκεφτεί. Πάλι, πότε παρέλαβε, πότε μίλησε με το Paypal, πότε έφαγε άκυρο...μου φαίνεται λίγο περίεργο. Το Paypal δεν απαντάει τόσο άμεσα. Θα έπρεπε να έχει παραλάβει εδώ και κάμποσες ημέρες για να γίνει όλο αυτό το σκηνικό. Λίγο περίεργα διαβάζω τα πράγματα..... :/
    • Διαφήμιση
    • Εγω επειδη ειχα δει ποστ που καποιος ελεγε θα στειλει νοκια και το ειχε και φωτο το συνδιαζω.. δε μπορει να ειναι τετοια συμπτωση

.
      Αν ειναι αστειο να τελειωνει ΤΩΡΑ μη πω χθες...

Sent from my Le X821 using Tapatalk
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Ο/H Xstos έγραψε:

Φίλε, τι παραπάνω να πω?
      Στην τελική, έχει σημασία το όνομα?
      Για μένα, το σημαντικό είναι ότι ένας δικός μας την πάτησε άσχημα, δεν βγάζει άκρη από πουθενά και όλο αυτό τον έχει ρίξει τρελά ψυχολογικά.
      Του είπα κι εγώ να ενημερώσει, δεν το αρνήθηκε αλλά δεν είναι έτοιμος, όπως είπε.
      Σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση απ'το φόρουμ.
      Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το να φύγει από το φόρουμ.... Επίσης, ΠΑΝΤΑ λέμε ότι παραλαβές από Κίνα, ΠΟΤΕ δεν τις ανοίγουμε χωρίς ταυτόχρονη λήψη βίντεο. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα από το φόρουμ εδώ και όχι μόνο. Εάν δεν έχει τραβήξει βίντεο, θα είναι λίγο δύσκολο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, εκτός εάν σκάσουν τις επόμενες ημέρες καμιά δεκαπενταριά ανάλογα βίντεο που θα δείχνουν τι πραγματικά έστειλε, οπότε τότε ίσως το Paypal να το ξανασκεφτεί. Πάλι, πότε παρέλαβε, πότε μίλησε με το Paypal, πότε έφαγε άκυρο...μου φαίνεται λίγο περίεργο. Το Paypal δεν απαντάει τόσο άμεσα. Θα έπρεπε να έχει παραλάβει εδώ και κάμποσες ημέρες για να γίνει όλο αυτό το σκηνικό. Λίγο περίεργα διαβάζω τα πράγματα..... :/
      Και εμενα πολυ περιεργα μου φαινονται, πλακα θα κανουν, δε μπορει!
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Τα υπογλώσσια θα τα καλύψει άραγε?!
      Αυτά;; :twisted:

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Στον Καναδά τα δίνουν τα ποπκόρν στον σινεμά και με κέντσαπ. Ναι, είναι αλήθεια.
      Δεν έιναι άσχημα, πήρα για την εμπειρία. :P

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Στον Καναδά τα δίνουν στον σινεμά και με κέντσαπ
      Όχι τέτοια! :xeno: lol
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ε καί. :beer: lol

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ποσο ακόμα θα περιμένετε για να παραδεχτείτε ότι κάνετε πλάκα;
      Έχετε αποδεκατίσει το φόρουμ δεν προλαβαίνουν τα εκαβ να κουβαλάνε σκουληκο-πιγκουινους με εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια... :lol: :x

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster: