Προσεκτικά..κάνε video Unboxing. Για πες τι παράγγειλες;Ο/H nikolas_v έγραψε:
Παιδες, εμενα μου ηρθε σημερα λονδινο το δεμα απο ντουανγκ! Ειμαι ελλαδα κ δεν το ανοιξα,αλλα απο το μεγεθος σιγουρα δεν εχει κινητο μεσα. Τον ηπιαμε!
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Ο/H sylvester έγραψε:
Ο/H Miyagki έγραψε:
@prekasg
Πέρα από όλα αυτά, μιλάμε για πολύ καλοστημένη απάτη. Του δίνω συγχαρητήρια πώς μας κορόιδεψε, γιατί ακόμα και αυτοί που ήταν δύσπιστοι και για λίγο δεν πάτησαν το κουμπί μπήκαν για τα καλά στον πειρασμό. Το σχέδιό του πέτυχε για τα καλά. Αναμένουμε να παραλάβουμε και βλέπουμε! Καλό Σ/Κ
Καθόλου καλοστημένη απάτη και δεν χρειάζεται να του δίνεις συγχαρητήρια. Είναι μια συνηθισμένη απάτη και συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο μια τέτοια περίπτωση. Εμφανίζεται δηλαδή ένα μαγαζί από το πουθενά χωρίς αξιολογήσεις και με τιμές χώμα. Κάποιοι σπεύδουν να αγοράσουν (ενώ ξέρουν ότι δεν γίνεται οι τιμές να είναι τόσο χαμηλές) με τη λογική ότι θα με καλύψει το PayPal. Τη λογική αυτή δεν μπορώ να την καταλάβω όταν μιλάμε για αγορές μεγάλης αξίας.
Ελπίζω Όλα τα παιδιά να πάρουν πίσω τα χρήματα χωρίς ταλαιπωρία.
Στο aliexpress, στα faq's, στην ερώτηση Πώς μπορώ να καταλάβω αν κάποιος πωλητής είναι απατεώνας, η απάντηση είναι: όταν η τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, σχεδόν πάντα είναι απατεώνας! Πόσο μάλλον όταν δεν έχει και αξιολογήσεις.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
- Και το δικό μου αναχώρησε από ΚΔ ΑΘΗΝΏΝ πιστεύω Τρίτη να παραλάβω τώρα τι θα παραλάβω είναι το ερώτημα
- Και το δικό μου αναχώρησε από ΚΔ ΑΘΗΝΏΝ πιστεύω Τρίτη να παραλάβω τώρα τι θα παραλάβω είναι το ερώτημα
-
Για να κλείσει τόσο γρήγορα από τελωνείο σκέψου τι θα έχει μέσα........ούτε στους τελωνειακούς δεν κινεί υποψίες.
-
Ο/H Miyagki έγραψε:
Ο/H nikolas_v έγραψε:
Παιδες, εμενα μου ηρθε σημερα λονδινο το δεμα απο ντουανγκ! Ειμαι ελλαδα κ δεν το ανοιξα,αλλα απο το μεγεθος σιγουρα δεν εχει κινητο μεσα. Τον ηπιαμε!
-
Ο/H tomxlv700 έγραψε:
Κοκοψινια και κοκοκοψαρια θα παραλάβουμε όλοι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - Και το δικό μου αναχώρησε από ΚΔ ΑΘΗΝΏΝ πιστεύω Τρίτη να παραλάβω τώρα τι θα παραλάβω είναι το ερώτημα
-
Το καλωδιο των 198 δολαριων ειναι σε κατασταση ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. Λογικα αυριο-μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου.
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο. Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις. -
@Viper ενδιαφέρομαι σοβαρά! Κανόνισε μόνο να μην έχει κάνα τηλέφωνο μέσα αντί για το υπέροχο καλώδιο γιατί θα στο στείλω πίσω...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H yliko έγραψε:
μεσα θα έχω την διαφορά των 20€ refound. Παιδιά μέσα στο μισαωρο το paypal έστειλε μήνυμα του refound.
Πριν προλάβει το σκουλήκι ο @demakhs και σχολιάσει:
Χαίρομαι που ξαναβρεθήκατε (refound) με το 20ευρο σου μετά το refund που σου έκαναν
(Με όλη την καλή διάθεση για λίγο πρωινό πείραγμα και τιποτα παραπάνω ε;) -
Δεν ασχολούμαι, αλλά οι του eglobalcentral, τις διέψευσαν όλες τις Κασσάνδρες...εγω περιμένω στη σειρά στα ΕΛΤΑ να παραλάβω το κουτί από το τρελό αγόρι, τον τρακη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν είναι micro usb βάλτο σε κλήρωση στο νήμα. Όλο και κάποιο παιδί θα το χρειαστεί!
-
@demakhs Περιμένω σήμερα το βίντεο σου! Όπως όλοι μας! Η αγωνία έχει κορυφωθεί! "Σκουλήκι vs Τρακης...
Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική, μείνετε συντονισμένοι!"
Ήδη έχω ψωνίσει ποπ κορν, πατατάκια μπύρες και ο πιτσαδορος είναι σε επιφυλακή, περιμένοντας τηλεφώνημα μου! Μην με απογοητεύσεις...
Edit: Σήμερα επεβιωσε ο αθάνατος! Από το πρωί φαινόταν πως είναι μέρα για θαύματα! Για αυτό τρέφω ελπίδες ότι ίσως κι εσείς παραλάβετε κάτι διαφορετικό από καλώδια.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0