Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Unboxing δεν βλέπω και ανησυχώ!? Μάλλον ήρθαν τα κινητά και ήσαστε σε φάση χαζεύοντας το Mi 6

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ταιλανδός είναι βρε παιδιά, το έχουμε πεί πολλές φορές.. οι κινέζοι έχουν ..διαφορετικό στύλ σε αυτά. Και ποτέ δεν στέλνουν άδεια πακέτα. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Επειδή έριξα μια ματιά στα βιντεακια που ανέβασαν τα θύματα του duangtop (θύματα με την έννοια της απάτης μην το παρεξηγησετε) να πω δυο λάθη που πρόσεξα.
      1ονΠροφανώς δεν γυρίζουμε υπερπαραγωγή του Hollywood αλλά τουλάχιστον φροντίστε να έχει αρκετό φωτισμό το δωμάτιο ώστε να φαίνονται τα tr number ξεκάθαρα.
      2ον Το βίντεο που θα στείλουμε αν μας το ζητήσουν δεν πρέπει να έχει μονταριστει η κοπεί.
      Αν βρείτε κάποιον φίλο να σας βοηθήσει με το βίντεο, η να κρατάει τη κάμερα η να ανοίγει το φάκελο ακόμα καλύτερα ώστε να βγουν όλα καθαρά και ωραία και να ξεμπερδεψετε γρήγορα.
      Αρχικά ανοίξτε δύο παράθυρα πλάι πλάι στο pc σας που να δείχνουν την περιγραφή του προϊόντος που αγοράσατε από το duangtop και το tr number. Μετά χωρίς κοψίματα μοντάζ κτλ δείξτε ξεκάθαρα τον φάκελο περιμετρικά ώστε να φανεί ότι είναι σφραγισμενος και μετά εστιάστε στο tr number που αναγράφει (αν χρειαστεί κάνετε touch to focus). Εν συνεχεία χωρίς κοψίματα του βίντεο και με τη πλευρά του φακέλου με το tr number να φαίνεται κόψτε τον με ένα ψαλίδι χωρίς να βγαίνει από το πλάνο και δείξτε το περιεχόμενο δίπλα στο tr. Number. Μετα αν θέλετε ξαναγυριστε στην οθόνη που αρχίσατε και εστιάστε στο προϊόν και μετά στο mail με το tracking.
      Για τους ποιο μερακλήδες και για να γελάσουμε λίγο προσθέστε τη σκηνή this is Sparta με το πηγάδι και στο κεφάλι του πρέσβη βάλτε τον duangtop. Δεν θα έχει διαφορά αλλά κάποιος υπάλληλος της paypal θα χεστει στο γέλιο.
    • Σήμερα παρέλαβα κ εγώ το καλώδιο απο τον duang!! Καλώδιο usb αξίας 200$!!Τώρα τρεχουμε με Paypal!!Καλά ξεμπερδεματα!!Εγώ προνοησα κ τραβηξα βίντεο κ απο τα ΕΛΤΑ με την υπάλληλο στο καταστημα να μου παραδίδει το φάκελο!!
    • Ρε τον αλήτη!!!Στο τσακ ήμουν κ εγώ αλλά δεν έπεσα στην λουμπα κ ας είναι το paypal από πίσω!!Θα εχανα τον ύπνο μου μέχρι να πάρω τα χρήματα!!!Υπομονή σε όλους κ εύχομαι να τα πάρετε όλοι πίσω μέχρι κ το τελευταίο ευρω!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Λυπηρό το γεγονός αλλά ελπίζω να λήξει θετικά για όλους.
      Εγώ έχω ένα δέμα (tv box alfawise h96+) κολημμένο από 16/5 στο ίδιο στάτους, ότι απλά έφτασε Ελλάδα ('The item has arrived in the country of destination'). Είναι κανείς άλλος σε παρόμοια φάση; Πλέον έρχονται τσακ μπαμ από Ασία και κολλάνε Αθήνα...
    • Αν σου ήρθε με nlpost πάτησε Ελλαδα απλά περιμένει καρτερικά την σειρά του!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το βιντακι το δικο μου ανεβαινει τωρα στο Youtube

στο paypal εκανα dispute

χρειαζεται να κανω καπακι το escalate to paypal ? η απλα περιμενω με το dispute στο χερι τωρα ? :)

Για την ιστορια ...

DuangTop MAFIA
      Images
      • 1.jpg

99,75 kB, 720×1.280, viewed 103 times
      • 2.jpg

101,81 kB, 720×1.280, viewed 104 times
      • 3.jpg

101,86 kB, 720×1.280, viewed 95 times
      • 4.jpg

101,07 kB, 720×1.280, viewed 90 times
    • Διαφήμιση