Επειδή έχω ανοίξει disputes αρκετά να σας πω ότι τουλάχιστον σε εμένα άφηνε και αμέσως να τα κάνω escalate αν δεν τα έβρισκα με τον πωλητή. Ουσιαστικά escalate θα πει να μπλέξεις και το paypal πιο ουσιαστικά στο θέμα. Φιλικά πάντα και πιστεύω να είμαι εντος θέματος. Βέβαια εμένα αφορούσε άλλο κατάστημα αλλά πιστεύω η διαδικασία είναι ίδια.
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Παραθέτω από το Paypal -> first-dispute
If there's a problem with a purchase you've made, inform the seller immediately through the Resolution Centre. In most cases, problems such as damaged or missing items can be resolved quickly and amicably.
Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε για το Dispute ΑΛΛΑ προσπαθήστε μέσω του ΠΠ να επικοινωνήσετε με τον πωλητή. Ξερω ότι δεν θα λάβετε απάντηση, αλλά παιζουμε σύμφωνα με τους κανονισμούς εδώ.. -
@Bodai εγώ μόλις έγραψα το dispute. Λες αν μου δοθεί η επιλογή για escalate να περιμένω; Και αν ναι πόσο χρόνο;
-
Το dispute αυτο ειναι. Μια πρωτη επικοινωνια με τον πωλητη. Πατας dispute, γραφεις ενα μηνυμα με το προβλημα σου (σου δινει μαλιστα επιλογη για partial refund αν θες) και το στελνεις.
Σε νορμαλ περιπτωσεις, σου απανταει ο πωλητης (παλι μεσω paypal) και τα βρισκεις (ή οχι). Στην περιπτωση μας που ο πωλητης εχει εξαφανιστει, δεν υπαρχει νοημα να περιμενουμε απαντηση.
Εμενα μου δινει ηδη επιλογη για escalate. Δεν το εχω πατησει ακομα να ξερω αν οντως μπορεις απο τωρα ή πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα. -
@soulg έκανες την 1η προσπάθεια για επικοινωνία μαζί του (φαινεται αυτό) μέσα στο Paypal και ασε 2 μερες να περάσουν, αν δεν απαντησει, καινουργιο email και σε 2 ακομα => Escalate
-
-
Για την ενημέρωση σας,
είναι πιθανό το Paypal να προβεί αυτοβούλως σε Escalate του Dispute σας σε Claim. Δεν είναι η 1η φορά που το κάνουν σε περίπτωση μαζικής απάτης.
Είναι ένας τρόπος να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους αυτός. -
To dispute γράφτηκε, πήρα την γνώμη του @Bodai και του @demakhs ως προς την σύνταξη μιας και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία (ειδικά ο δεύτερος απ' ότι φαίνεται) και απεστάλη.
Και στην σελίδα σύνταξης του dispute αλλά και μετά το κλικ "send message to seller" δεν βρήκα πουθενά επιλογή για ανέβασμα αρχείων/οπτικοακουστικού υλικού. Ξέρει κάποιος κάτι γι' αυτό;
Ακολουθώντας τα χνάρια του αρχηγού master @demakhs το πακέτο παραμένει κλειστό και σφραγισμένο (δεν μου είπε ακόμα, να το βάλω και σε κρύπτη ή όχι... περιμένω)
-
-
Καλη υπομονή παιδιά!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Καλη υπομονή παιδιά!
-
Ο/H soulg έγραψε:
...
Ακολουθώντας τα χνάρια του αρχηγού master @demakhs το πακέτο παραμένει κλειστό και σφραγισμένο (δεν μου είπε ακόμα, να το βάλω και σε κρύπτη ή όχι... περιμένω)
Και αν στο φάκελο έχει ένα δακτυλίδι (ας πούμε) και όχι καλώδιο;;;
Το "έσφαξα" εγώ σήμερα. Λευκό καλώδιο για iphoneΟύτε αυτό δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε (όσοι δεν έχουμε iphone)
Προχώρησα και στο dispute και αναμένουμεὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0