Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Ο/H cloudffvll έγραψε:

We may ask you for more information about this case and you'll have a limited time to reply. Please respond quickly so you don't risk losing a possible refund.[/b]

If you think you received counterfeit merchandise, we may ask for a letter
      of support from a reputable expert who agrees with you.

To keep things moving toward resolution, your participation is essential.

As we look into the case, we may ask you for more information, and you'll
      have a limited time to reply. Please respond quickly so you don't risk
      losing a possible refund. We'll do our best to resolve the issue within 30
      days, but sometimes it takes longer than that.
      Μιλάμε για μεγάλους καραγκιόζηδες...όσο πάνε χειροτερεύουνε αυτοί κει δα πέρα.

Δεν νιώθω καμία μα καμία εμπιστοσύνη, με αυτούς να με "προστατεύουνε"!!

Τι είναι όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια?

Αν αργήσεις να απαντήσεις θα χάσεις το refund κ π@π@ριες...κ το τονίζουν κ 2 φορές.

Άθλιοι, απλά!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• εχω κάνει dispute στο paypal & έχω 1 ημερομηνία έως 11 Ιουνίου
      Απλά ενημέρωσα & την τράπεζα μου.
      Άρα να μην συνεχίσω με το paypal ?
    • @demakhs Είναι απάντηση-κονσέρβα, την έχω λάβει πολλές φορές σε disputes.
      Λένε κι αυτοί το παραμυθάκι τους, τι να κάνουν;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

Άρα να μην συνεχίσω με το paypal ?
      Αν θυμάμαι καλά ανανέωσαν το Policy του πριν καμιά 20αριά μέρες και βάλαν ενα τετοιο όρο. Αν σε πιάσουν να κανεις και τις 2 ενεργειες το θεωρούν απο την πλευρά σου απάτη και σου κλείνουν τον λογαριασμό. Πρόσεξε λίγο πως θα κινηθείς ..
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Οκ @cloudffvll θα έλεγα απάντησες τους στο email...
      μα στο email που μου εστειλαν μου γραφει αυτο Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox.
      To get in touch with us, log in to your account and click "Contact Us" at
      the bottom of any page.

που να στειλω το email ?? στο dispute που ανοιξα εγραψα οτι δεν μου εχουν απαντηση καν στα email μου και και ποτε και αν θα μου στειλουν το δεμα μου αλλα καμια απαντηση απο το site duang !!!(ηταν ακομα ανοιχτό το site μετα απο 3 μερες που ανοιξα το dispute εκλεισε!!()
    • Ο/H cloudffvll έγραψε:

μα στο email που μου εστειλαν μου γραφει αυτο Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox.
      Οκ τότε ...
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H cloudffvll έγραψε:

Οκ τότε ...
      δεν ειμαι και πολυ καλος στα αγγλικα εχω ετοιμασει αυτο να τους στειλω να προσθέσω κατι ακομα ??και γενικα τα γραφω σωστα??
      This is the number of the dispute I have opened Non-receipt - Claim - #PP-005-861-936-149
      the big problem is that i have paid the money to DuangTop sales@duangtop.com And they have not sent me the item neither tracking number!!
      They have not sent me anything and I have been paid the money
      the site DuangTop is already closed and it is imposible to contact with them

και στης επιλογες που εχει το ππ εχω διαλεξει
      disputes και απο κατω
      respond to/status of buyer dispute or claim
    • Διαφήμιση
    • @cloudffvll

Προσάρμοσα λιγάκι το κείμενο στα αγγλικά, και δεν το έχεις στείλει ακόμα και θέλεις να χρησιμοποιήσεις το δικό μου. :)

Hi there,

In regards of non receipt claim #PP-005-861-936-149;

I wish to inform you that since the payment was sent to sales@duangtop.com I've received no parcel tracking number as promised by the merchant
      and any further communication with them was not possible, they never responded to my messages. I've never received any parcel from them,either.
      Furthermore, please kindly note the merchant's website is now offline and I've got no other way to communicate with them.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

Dear
      We were recently notified that you initiated a chargeback with your credit card issuer because The chargeback was initiated because you did not receive your item or service.
      Here are the details of this case:

• Seller's name: tao lingling
      • Seller's email: duangtop@outlook.com
      • Seller's transaction ID: 4R407331CC147031B
      • Your transaction ID: 9DW319435H801230B
      • Transaction date: 17 May 2017
      • Transaction amount: -171,67 EUR
      • Disputed amount: 171,67 EUR
      We are working with your card issuer to resolve this chargeback. If you recognize this transaction and consider it as valid, please let your card issuer know, and notify us in the Resolution Center.We would like to take this opportunity to let you know about a service available to you through PayPal.
      PayPal Purchase Protection allows you to report a problem with any item you purchase using PayPal.
      To learn more about PayPal and paying securely, click Security near the bottom of any PayPal page.
      Sincerely,
      PayPal

Το μνμ που μου ήρθε , ναι για αμφισβήτηση της συναλλαγής έκανα. dispute γιατί δεν έχω tracking

Αν επέλεξες unauthorized transaction, σημαίνει ότι δηλωσες ότι η συναλλαγή έγινε χωρίς την συγκατάθεσή σου, οποτε θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο το PayPal να εξηγήσεις τι ακριβώς έγινε και για ποιο λόγο άνοιξες dispute. Κανονικά θα έπρεπε να ενεργήσεις όπως ο @cloudffvll, δηλαδή χωρίς αμφισβήτηση συναλλαγής. Αν το PayPal δει ότι όντως εσύ έκανες την συναλλαγή, θα κλείσει την υπόθεση. Άλλωστε και στο e-mail σου αναφέρει ότι αν αναγνωρίζεις τη συναλλαγή και τη θεωρείς έγκυρη, να τους ενημερώσεις.

@cloudffvll δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι προς το παρόν. Αναμένεις νεώτερα από PayPal. Τώρα αν αισθάνεσαι καλύτερα με το στείλεις και κάποιο e-mail, τότε κάντο. Αλλά υποτίθεται ότι αυτά που γράφεις στο e-mail έπρεπε να τα γράψεις όταν άνοιξες dispute. Αν τα έγραψες δεν έχει νόημα να τα ξαναγράψεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • καλημερα παιδια !! τους εστειλα το μήνυμα και ειχα γραψει και αλλα απο κατω τελικα !!

οτι δεν εσταλη ποτε το δεμα!!

οτι δεν μου εστειλαν κανενα tracking number

οτι το site duangtop πλεον ειναι κλειστο και δεν υπαρχει κανενας τρόπος επικοινωνίας

οτι τους εχω πληρωσει τα λεφτα μου

οτι ειναι αλλα πολλα παιδια που εχουν πεσει θυμα αυτου του site

και οτι περιμενω να κανουν κινήσεις ωστε να διορθωθεί το προβλημα μου!!

και η πλακα ειναι οτι το ππ δεν μπηκαν καν στον κοπο να διαβασουν το μήνυμα μου και απλα μου στειλανε αυτοματοποιημένο μυνημα για το πως ανοίγω dispute καιπως προχωράω !!!

οτι ναναι παιδια !!και αν θελω να τους παρω τηλεφωνο

μαλλον θα πρεπει να περιμενω μου φαίνεται?? εσεις τι λετε??

=============== Ιουν 2nd 2017, 8:19am ===============
      φιλε μου zanario οταν τους ειχα κανει dispute το site ητανε ακομα ανοιχτο και δεν ημουνα σιγουρος για την απατη !!! και τους ειχα γραψει οτι δεν μου απαντανε στα mail μου για το ποτε θα μου στειλουν το αντικείμενο που ειχα αγοράσει απο αυτους και να μου στειλουν tracking number
      και οτι ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο το site !!

και φυσικα αφου δεν υπηρχε καμια επικοινωνια με τον πωλητή μου εγραψαν αυτα

This item not received dispute has been escalated to a claim.
      We requested additional information from the seller about this transaction.

What happens next

The seller has been asked to respond by Jun 11, 2017. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.

οποτε περιμενω λετε !!??
    • @cloudffvll εσένα η υπόθεση έχει προχωρήσει σε claim. Οπότε περιμένεις να διερευνήσει την υπόθεση το PayPal και να βγάλει την απόφαση. Απλώς να παρακολουθείς τα e-mail γιατί μπορεί να σου ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • Πω πω ρε παιδιά τα διαβάζω όλα αυτά από την πρώτη στιγμή και λέω αν είναι δυνατόν.. :/ Υπομονή τι άλλο πιστεύω θα βρεθεί λύση από το πω δεν μπορεί απλά είναι πολύς ο κόσμος που την πάτησε από εδώ που διαβάζω τουλάχιστον καμία 10 αρια ίσως και παραπάνω αλλά μόλις θα πάρει εμάς τα λεφτά θα τα πάρουν και άλλοι..!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος