[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Εεεε ναι δεν γινεται στην συγκεκριμενη περιπτωση κατι αλλο.....ακομα και με το σημερινο paypal που δεν ειναι το paypal που ηταν πριν 3-4 χρονια στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορει να μην επιστρεψει σε ολους τους εξαπατηθεντες τα χρηματα!!!
Ειναι ξεκαθαρο το πραγμα και αν και εξεταζουν καθε περιπτωση χωριστα εχουν και μια γενικη εικονα του πωλητη που παιζει ρολο!!! -
και μια λεπτομέρεια ..για κάθε νέο account πωλητή στο paypal υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας μέχρι να δείξει ότι είναι φερέγγυος να του δεσμέυουν τα χρήματα απο τις πωλήσεις για 25 μέρες. Οπότε κάτι μπορεί να έχει μείνει και για αυτούς. Επίσης σίγουρα ασφαλίζουν τον κίνδυνο αυτό σε περίπτωση απάτης και αποζημιώνονται κανονικά. Σιγά μην τα βάζουν απο την τσέπη τους
-
Ασφαλισμένα είναι όλα βρε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
hotmail εχω παιδες! Αλλα δεν μπορω να το βρω το μειλ, δεν υπαρχει!
-
Ο/H nikolas_v έγραψε:
Εγω εχω αλλο προβλημα! Το μειλ της επιβεβαιωσης της αγορας του ντουανγκ ειχε μπει στα ανεπιθυμητα, και μετα απο καποιες μερες σβηνεται. Και τωρα δε μπορω να το βρω. Θα βασιστω στο οτι δεν μπορει να πληρωσα 88€ για ενα καλωδιο;;
''μετα απο καποιες μερες σβηνεται'' ενα μηνα τουλαχιστον, εχει περασει ενας μηνας απο την παραγγελια σου; Δυσκολο ..
''Αλλους'' συνδεδεμενους λογαριασμους δεν εχεις; Μηπως ειναι εκει; -
Αν όταν μετατρέπουμε το dispute σε claim βάλουμε και το λινκ για το unboxing video, photos, Order confirmation κλπ, υπάρχει πρόβλημα;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Αν όταν μετατρέπουμε το disute σε claim βάλουμε και το λινκ για το unboxing video, photos, Order confirmation κλπ, υπάρχει πρόβλημα
Αν δεν απαντήσει καθόλου, καθάρισες.
Αν απαντήσει, τότε στέλνεις ότι θέλεις (βίντεο, φωτο κλπ) -
Ναι, το ξέρω ότι στην φάση αυτή δεν ζητάει αποδείξεις.
Λέω αν πειράζει να τις δώσουμε από μόνοι μας, χωρίς να τις έχει ζητήσει ακόμα.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H nikolas_v έγραψε:
hotmail εχω παιδες! Αλλα δεν μπορω να το βρω το μειλ, δεν υπαρχει!
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H sso έγραψε:
Λέω αν πειράζει να τις δώσουμε από μόνοι μας, χωρίς να τις έχει ζητήσει ακόμα.
αφού αν δεν απαντήσει (που σιγά μην απαντήσει ο Δάσκαλος) τότε το θέμα κλείνει γρήγορα και αναίμακτα; -
Προχώρησα κι εγώ σε claim πριν από λίγο και μου έβγαλε το εξής μήνυμα:
"This problem has been escalated to PayPal. We'll quickly review your information and let you know if we need anything else to process your claim. Please check back in 5 minutes for next steps."
=============== Ιουν 5th 2017, 6:21pm ===============
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Λέω αν πειράζει να τις δώσουμε από μόνοι μας, χωρίς να τις έχει ζητήσει ακόμα.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0